Ștefan Bănică Jr.: "Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară!" Lavinia Pîrva este însărcinată!

Publicat pe

E oficial! Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva vor deveni părinți! Artistul a anunțat aseară, la cel de-al treilea concert susținut la Sala Palatului, că Dumnezeu l-a bincuvântat cu încă un copil și că va fi tată pentru a treia oară. Lavinia Pîrva este însărcinată, dar a ținut secret, până acum! 

 

Veste mare în showbiz-ul autohton! Lavinia Pîrva este însărcinată, ea și Ștefan Bănică Jr. Urmând să devină părinși anul viitor. Artistul este cel care a făcut public anunțul și a decis să spună totul într-o zi specială: aseară, la concertul de la Sala Palatului, imediat după ce i-a făcut o dedicație Violetei, fiica lui și a Andreei Marin, a cărei zi de naștere a fost: „Doamenlor și domnilor, vă spun de fiecare dată, viața este frumoasă. Încercați să vă bucurați de ea pentru că și eu fac același lucru. Încerc. Nu știu dacă îmi reușește. Și, pentru că astăzi este ziua fetiței mele Violeta, o să cânt pentru ea, împlinește 11 ani. Iar Mos Crăciun mi-a mai adus o surpriză extraordinară și am să spun astă seară… Și față de colegii mei, nici ei nu știu. Dumnezeu mă încearcă și am să fiu tată pentru a treia oară'.

 

În ultimii cinci ani, de când formează un cuplu, au existat numeroase zvonuri potrivit cărora Lavinia Și Ștefan Bănică ar urma să devină părinți. Subiectul a fost unul tabu, însă, iar cei doi l-au evitat cât de mult au putut. Lavinia și Șefan s-au căsătorit în toamna anului 2016, chiar de ziua solistului, alegând ca evenmentul să se desfășoare în secret, în Bulgaria, în compania prietenilor apropiați.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter