Stephan Pelger – Cum a cunoscut-o pe Kim Kardashian

Publicat pe

Astăzi în cadrul unul eveniment, designerul Stephan Pelger a povestit despre întâlnirile sale cu vedetele internaționale de-a lungul timpului.

 

pelger

 

Referindu-se la cele mai populare vedete actuale el a povestit despre cum a cunoscut-o pe Kim Kardashian. ,,Am întâlnit-o de două ori”, declară acesta. Prima oară, povestește el, a fost atunci când Kim nu era încă faimoasă și se afla în companialui Paris Hilton. ,,Era timidă pe atunci” își amintește Pelger. A doua oară a cunoscut-o prin Kayne West, când deja era în culmea celebrității, înainte să o nască pe North West. ,,Nu are deloc fițe prea mari”, ne-a povestit el, completând cu faptul că i s-a părut foarte de treabă cu toate că a așteptat două ore după ea.

 

În ceea ce privește vedetele locale, Pelger declară că muza sa și cea care îi promovează cel mai des creațiile sale este Ileana Badiu. Ea este una dintre vedetele care îi poartă perfect creațiile. Printre alte vedete care aleg des piese create de el și cu care are o colaborare de lungă durată se numără Laura Cosoi și Andreea Raicu.

 

Designerul a fost prezent în cadrul lansării noii grile de toamnă a televiziunii E! Entertainment, post TV care propune emisiuni noi și continuări ale emisiunilor deja celebre precum ,,House of DVF” sau ,,Christina Milian Tuned up”, care revin pe micul ecran cu sezonul al II-la. Printre emisiunile noi cu vedete se numără ,,I am Cait”, un show despre transformarea în femeie a lui Caitlyn Jenner și ,,Stewarts&Hamiltons”, o prezentarea a vieții soției și copiilor lui Rod Stewart.

 

Silvia Cimpeanu

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter