Sting - Concert fabulos la Bucuresti

Publicat pe

Sting i-a incantat pe cei aproximativ 18.000 de fani prezenti in Piata Constitutiei cu cele mai cunoscute piese ale sale.

Spectacolul a fost primul show din cadrul turneului european Symphonicity de anul acesta, o serie impresionanta de concerte „greatest hits” interpretate alaturi live band si orchestra simfonica.

Sting

Concertul a inceput putin dupa ora 20:00, cu o interpretare surprinzatoare a piesei Magic', care a starnit aplauze frenetice in randul spectatorilor, fiind urmata de Faith' si Englishman in New York'. Sting si-a salutat calduros audienta, continuand spectacolul cu piese precum Roxanne', Russians' sau Fields of Gold', urmate de o pauza de 20 de minute, anuntata de Sting chiar in limba romana.

Sting

Cea de-a doua parte a show-ului a inceput pe ritmurile cunoscutei Shape of My Heart' si a fost incarcata de surprize, artistul pregatind pentru piesa Bourbon Street' un moment special in cadrul caruia a cantat la theremin (un instrument electronic ce produce sunete fara atingere directa). Setlistul a continuat cu End of Game', All Would Envy', King of Pain' si Every Breath You Take', artistul pastrand pentru bis celebra Desert Rose' care a starnit ropote de aplauze, publicul rechemandu-l pe scena pentru alte trei piese: Shes Too Good For Me', Fragile' si Message in a Bottle'.

Sting

Aflat pentru a treia vizita in Romania, Sting si-a cucerit si de aceasta data fanii, avandu-i de data aceasta alaturi pe Dominic Miller (chitara),Rhani Krija (percutie), Ira Coleman (bass) si Jo Lawry (voce), Orchestra Filarmonica din Sofia,irijata de Sarah Hicks.

Scena de la Bucuresti a reprezentat o alta premiera, fiind cea mai mare scena din aluminiu din lume, asamblata pentru prima data in Romania, special pentru acest concert!

Foto: Eduard Breaban, Alex Chelba
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter