Sting, in concert ”greatest hits”, la Bucuresti

Publicat pe

Sting, acompaniat de live band si orchestra simfonica, isi va prelungi vara aceasta celebrul turneu mondial Symphonicity in Europa, iar pe 6 iunie va canta la Bucuresti, in Piata Constitutiei.

StingDupa nenumarate concerte sold-out sustinute in America de Nord, Europa si Australia, turneul Symphonicity isi va completa programul cu noi show-uri in Franta, Germania, Italia si Europa de Est.

Un spectacol extraordinar' – Bild Hamburg (Germania)
Sting cu orchestra este rock magic' – La Stampa (Italia)
perfect in absolut orice detaliu… o reprezentatie ideala' – Komsomolskaya Pravda (Rusia)
S-ar putea spune ca tot ceea ce a facut a fost magie pura' – Rzeczpospolita (Polonia)
Sublim din toate punctele de vedere' – A-Listed (Marea Britanie)

Turneul Symphonicity il prezinta pe Sting intr-o serie de concerte inedite, in cadrul carora artistul interpreteaza cele mai cunoscute hit-uri din cariera sa intr-o noua versiune, acestea fiind re-orchestrate pentru aranjament simfonic.

Avand in spate o cariera stralucita, ce include numeroase albume premiate in repetate randuri cu discul de platina, un numar impresionant de hituri, nenumarate premii si vanzari record de aproape 100 de milioane de discuri in intreaga lume, Sting revine in atentia fanilor sai cu cele mai cunoscute piese ale sale, reorchestrate de Jorge Jorge Calandrelli, David Hartley, Michel Legrand, Rob Mathes, Vince Mendoza, Steven Mercurio, Bill Ross, Robert Sadin si Nicola Tescari.

Sting

Selectia de piese reinterpretate special pentru acest turneu cuprinde cele mai cunoscute hit-uri din perioada petrecuta alaturi de trupa The Police – Every Little Thing She Does Is Magic', Roxanne', Next To You' si Every Breath b Take', dar si piese celebre ce definesc solida cariera solo a lui Sting – Englishman in New York', Fragile', Russians', If I Ever Lose My Faith in You', Fields Of Gold' si Desert Rose', artistul fiind acompaniat pe scena de un grup de muzicieni de succes: Dominic Miller (chitara), Rhani Krija (percutie), Jo Lawry (voce) si Ira Coleman (bass).

Concertul de la Bucuresti din data de 6 iunie va fi organizat de Emagic, biletele pentru acest eveniment fiind disponibile incepand de vineri, 25 februarie, pe www.myticket.ro sau din reteaua magazinelor Diverta, la mai multe categorii de pret: 395, 295, 195 si 135 lei.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter