”Sunt vedeta si adopt un copil”

Publicat pe
Tot mai multe vedete au adoptat unul sau mai multi copii sau sunt pe cale sa incheie formalitatile de adoptie.

Dupa Angelina Jolie care are 3 copii infiati, Madonna care isi doreste un copil din India, Jennifer Aniston este tot mai aproape de momentul in care va avea si ea un copil adoptat. In Romania, vedetele sunt mai retinute in aceasta privinta, insa Andreea Raicu are grija de o fetita careia vrea sa-i ofere o copilarie fericita.

Jennifer Aniston

De ceva timp, actrita americana Jennifer Aniston isi doreste un copil si pare tot mai aproape de o adoptie care s-ar putea realiza pana la sfarsitul acestui an.
La 39 de ani, Jennifer vrea sa aiba un copil, iar horararea de a infia unul pare influentata si de faptul ca fostul ei sot, Brad Pitt, si Angelina Jolie asteapta un copil.
Astfel, potrivit ziarului OK!, protagonista din serialul „Friends' va adopta un baietel pana la Craciun. Se pare ca i-a pregatit micutului tot ce ii trebuie, cheltuind nu mai putin de 186 000 de mii de euro.

Angelina si Brad Pitt au in prezent patru copii dintre care 3 sunt adoptati: Maddox din Cambodgia, Zahara din Etiopia si micutul Pax Thien din Vietnam.

Angelina Jolie, Brad Pitt

Dupa ce formalitatile de adoptie ale lui David Banda din Malawi sunt aproape incheiate, Madonna mai vrea sa adopte un copil. Astfel, dupa calatoria in India, tara de care s-a indragostit, cantareata se gandeste tot mai mult sa inceapa formalitatile de adoptie ale unui copil din aceasta parte a lumii.

Madonna, David

Andreea Raicu nu a infiat-o pe micuta Maria si nici nu are de gand sa faca aceasta lucru, intrucat fetita are parinti. Vrea insa sa-i ofere o copilarie fericita si sa se implice serios in viitorul ei. „Vine la mine in aproape toate week-end-urile, vorbim la telefon in fiecare saptamana', spune Andreea despre Maria.

Andreea Raicu, Maria

Foto: www.hepta.ro, arhiva Viva

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter