Supermodelele anilor 90, din nou pe val

Publicat pe

Dupa ce au avut o cariera fulminanta in anii 90, dominand podiumurile marilor prezentari de moda, Cindy Crawford, Christy Turlington, Linda Evanghelista, Naomi Campbell, sau Claudia Schiffer continua sa fie reprezentantele unor branduri de lux.

Dupa sute de prezentari pentru Karl Lagerfeld, John Galliano sau Sonya Rykiel, Cindy, Linda, Christy, Claudia si Naomi traiesc acum a doua tinerete.

Daca unele mai cocheteaza cu prezentarile de moda, altele au devenit imaginea unor case de moda sau companii de cosmetice.

Naomi Crawford

Claudia Schiffer si-a legat cariera in modeling de cea a Casei Chanel, datorandu-si ascensiunea lui Karl Lagerfeld cel care a mizat pe aceasta frumusete angelica de orgine germana. Astazi, Claudia este imaginea mai multor branduri de lux, printre care Yves Saint Laurent, LOreal, Salvatore Ferragamo, iar din toamna va aparea intr-o campanie dedicata parfumurilor Alberta Feretti.

Dupa ce marii designeri si-au dorit-o cu ardoare in prezentarile lor si a aparut pe copertele a sute de reviste din lumea intreaga, Cindy Crawford este astazi o femeie de afaceri prospera. La 43 de ani, Cindy apare rar pe catwalk, preferand sa se bucure de viata alturi de sotul sau, Rande Gerber, proprietarul unui lant de restaurante, si de cei doi copii.

Linda Evangelista este unul dintre cele mai cunoscute supermodele ale anilor 90, care astazi se dedica in primul rand fiului sau in varsta de 3 ani. La 44 dea ani, Linda este imaginea Casei Prada, dar si a companiei de cosmetice lOreal.

Naomi Campbell continua sa tina prima pagina a ziarelor datorita vietii sale tumultoase. De la sfarsitul anilor 80, Naomi este unul dintre top modele celebre, fiind prima femeie de culoare care a aparut pe copertele Vogue si Time. La 39 de ani, Naomi traieste o poveste complicata de dragoste cu miliardarul rus Vladimir Doronin. Din toamna va fi imaginea campaniei toamna-iarna a casei de blanuri Dennis Basso.

Christy Turlington este ceva mai discreta in privinta vietii sale decat colegele sale de podium. Imagine Calvin Klein, Maybelline, Christy a facut peste 1000 de coperte de-a lungul carierei sale. Casatorita cu actorul si regizorul Edward Burns, fostul top model al anilor 90 are doi copii, Grace si Finn.

Foto: www.hepta.ro

VEZI GALERIA FOTO SUPERMODELELE ANILOR 90

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter