Suprize, surprize pentru Julio Iglesias! Artistul cu peste 5.000 de femei în palmares a fost confirmat tatăl unui spaniol de 43 de ani

O instanță din Valencia a decis astăzi că Julio Iglesias este „tatăl biologic” al unui bărbat spaniol în vârstă de 43 de ani. Procesul pentru stabilirea paternităţii a fost intentat de Javier Sanchez Santos în 2017, după ce mama tânărului, balerina portugheză Maria Edite, i-a intentat şi ea proces artistului care are în palmares peste 5000 de amante, în 1992, dar fără succes.

 

Balerina portugheză Maria Edite spune că a avut o scurtă aventură cu Iglesias în 1975, pe când acesta era căsătorit cu Isabel Preysler.

Javier Sanchez a spus că a făcut teste ADN cu probe prelevate de pe şerveţele şi mucuri de ţigară atinse de Iglesias, iar rezultatele arată că probabilitatea ca starul să fie tatăl său este de 99%. Şerveţelele şi mucurile au fost colectate de un detectiv privat din Miami (SUA), unde Iglesias locuieşte în prezent, potrivit avocatului lui Sanchez, Fernando Osuna, specializat în procese de paternitate, citează Mediafax presa spaniolă.

„Sper că va fi făcută dreptate. Într-un fel, mă simt uşurat, pentru că, indiferent de ceea ce se va întâmpla, există dovada că sunt fiul lui Julio Iglesias”, a spus Sanchez după aflarea verdictului.

În vârstă de 76 de ani,  Julio Iglesias  a avut o viață extreme de aventuroasă în materie de femei, unele tabloide spaniole “creditându-l” cu peste 5.000 de femei.

„Nu regret nimic. Viaţa mea a fost o viaţă de vis. De 20 de ani încoace s-au schimbat multe. Am mai puţin păr, dorm şase ore în loc de opt, pentru că în fiecare dimineaţă copiii îmi dau trezirea, şi am încetat să număr zilele. Acum număr orele, minutele, clipele pe care le trăiesc, pentru că-mi rămân tot mai puţine“., declara el intr-un interviu.

Câți copii are Julio Iglesias

Oficial, Julio Iglesias are trei copii din prima căsătorie, cu Isabel Preysler: Chabeli Iglesias (3 septembrie 1971), Julio Iglesias Jr. (25 februarie 1973) şi Enrique Iglesias (8 mai 1975).

În urma celui de-al doilea mariaj, cu Miranda Rijnsburger, Iglesias are cinci copii: Miguel Alejandro Iglesias (7 septembrie 1997), Rodrigo Iglesias (3 aprilie 1999), gemenele Cristina şi Victoria Iglesias (1 mai 2001) şi Guillermo Iglesias (5 mai 2007).

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe viva.ro