Suri Cruise merge la o scoala scientologica

Publicat pe

Suri CruiseTom Cruise si Katie Holmes s-au hotarat sa o inscrie pe micuta Suri la o scoala acceptata de Biserica Scientologica.

In varsta de 3 ani, Suri va urma cursurile scolii New Village Academy incepand cu luna septembrie. Ziarul Daily Mail a publicat cateva dintre regulile care guverneaza aceasta scoala.

Elevii inscrisi aici sunt indrumati sa fie cat mai autonomi. „Elevii au foarte multe responsabilitati', declara o sursa apropiata scolii. „Scoala are reguli stricte si in ceea ce priveste hrana: alimentele trebuie sa contina cat mai putine glucide si sare.'

Taxele de scolarizare ale lui Suri ii vor costa pe parintii sai aproape 9000 de dolari pe an, o suma mica pentru averea lui Tom Cruise. De altfel, ziarele americane au scris ca actorul a cheltuit anul trecut aproape 1 milion de dolari pentru educatia fiicei sale. Aceasta a urmat cursuri de franceza, spaniola, dans, teatru, gimnastica…

Tom Cruise este unul dintre cei mai cunoscuti adepti ai religiei scientologice, el convingand-o si pe sotia sa, Katie Holmes, sa devina adepta acestei religii controversate.

Foto: www.hepta.ro
 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter