Suri Cruise – Mica fashionistă a crescut

Publicat pe

Aflată mereu în compania unuia dintre părinţii ei, Suri Cruise a fost surprinsă recent pe străzile din New York însoţită doar de bona ei. Semn că mica fashionistă a crescut şi poate să se descurce aproape singură.

 

La 9 ani, Suri începe să fie din ce în ce mai independent, iar Katie Holmes şi Tom Cruise par să înţeleagă faptul că fetiţa creşte.

 

Iat-o aşadar pe Suri ducându-şi singură un bagaj destul de mare pentru a petrece o seară alături de prietenele ei. Fetita a rămas la fel de cochetă ca atunci când era mică şi era considerată unul dintre cei mai eleganţi copii de la Hollywood.

 

Pentru această ieşire, ea a ales o rochiţa roz accesorizata cu o gentuţă argintie, purtată pe umăr. O clamă prinsă în păr i-a completat look-ul stylish.

 

Prezent la New York, la premiera celui mai recent film al lui, Misiune imposibilă 5', Tom Cruise va încerca, cu siguranţă, să-şi facă timp pentru a-şi vizita fiica.

 

Foto: Hepta

 

Suri Cruise – Mica fashionistă a crescutSuri Cruise – Mica fashionistă a crescut

  

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter