SURPRIZĂ! Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit

Publicat pe

Nu a trecut mult de când au fost confirmați drept cel mai nou cuplu de la Hollywood. Iată că, astăzi, a fost făcut marele anunț: Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au logodit.

Vestea a fost dată chiar de către Nick. Potrivit revistei People, cei doi și-au anunțat logodna în timpul petrecerii aniversare a Priyankăi. Vedeta a împlinit 36 de ani. Potrivit unor surse apropiate cuplului, cei doi logdnici 'sunt în culmea fericirii'. Mai mult, aceleași surse citate de People spun că Nick a ținut deschis peste program magazinul Tiffany & Co., în căutarea inelului de logodnă perfect.

Priyanka Chopra și Nick Jonas s-au afișat pentru prima dată ca un cuplu oficial  în luna mai, deși au mai fost văzuți împreună în 2017, la Met Gala. În ultimele săptămâni, Priyanka a întâlnit familia lui Nick, semn că relația lor este una solidă.

Nu va fi singura nuntă în familia lui Nick Jonas. Fratele mai mare al lui Nick, Joe,  s-a logodit, în urmă cu un an, cu Sophie Turner, starul din Game og Thrones.

 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter