Sylvia, de la A.S.I.A., s-a reprofilat! Fosta cântăreață face masaj tailandez...

Publicat pe

După ce s-a despărțit de Andrei Ștefănescu, viața profesională a Sylviei, ex-A.S.I.A., nu a avut, din păcate, un trend ascendent… Acum, fosta artistă care, pe vremuri, făcea furori în trupa A.S.I.A., s-a reprofilat profesional, renunțând la scenă.

Când era în trupa A.S.I.A., Sylvia era adulată de fani, care fredonau, alături de ea și colegele ei de trupă, fiecare melodie, însă acelel vremuri au apus, iar notorietatea artistei a scăzut odată cu plecarea din trupă. Sigur, nu i-a folosit nici scandalul uriaș care a precedat despărțirea de soțul ei Andrei Ștefănescu, de la Alb-Negru, pe care l-a înșelat, poveste care i-a adus un capital de „popularitate” negativă greu de gestionat… În timp ce Andrei și-a văzut de viața personală – artistul s-a căsătorit și are un băiețel -, dar și de proiectele profesionale muzicale și de televiziune, Sylvia nu a fost la fel de norocoasă, cel puțin nu din punct de vedere artistic…

Din A.S.I.A., în Asia! Cântăreața Sylvia a lăsat microfonul și scena și face cursuri de masaj thailandez

După ce partenerul ei de scenă, DJ Reno, a emigrat în Suedia, artista a lăsat-o mai moale cu muzica, alegând să-și dedice timpul pasiunii pentru yoga. Sylvia a făcut cursuri de specializare și acum ține cursuri de hatha, practică pentru purificarea psihică și fizică, drumul către „iluminare”, după cum susține artista. Mai mult, de ceva timp ține cursuri de dezvoltare personală și ateliere pentru femei, pe teme ca  'Divinul feminin' sau 'Zeița interioară'.

Din A.S.I.A… tot în Asia

Și cum toate acestea sunt interconectate, până la masajul thailandez a fost doar un pas… firesc. Drept urmare, Sylvia s-a decis să se specializeze în acest domeniu, urmând o școală de profil din apropierea parcului Cișmigiu: 'Fac cursurile de masaj thai, pentru că are mare legătură cu yoga. Și îmi place maxim', a declarat Sylvia, fosta componentă a trupei A.S.I.A. Nu „Sună periculos” și, chiar dacă nu-i va aduce banii și faima de pe vremea trupei, cu siguranță noua îndeletnicire este una cât se poate de… zen.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter