Talentul, moştenire de familie. Johnny Depp şi fiica sa, Lily Rose Depp, vor juca împreună

Publicat pe

Aşchia nu sare departe de trunchi. Asta pare că încearcă să dovedească Lily Rose Depp, fiica în vârstă de 15 ani a lui Johnny Depp. Talentul i-a adus rolul principal în filmul Yoga Hosers', în care va juca alături de tatăl ei.

 

Actorul nu şi-a putut ţine fiica prea mult timp departe de lumina reflectoarelor. Frumoasa adolescentă şi-a dorit să ajungă vedetă, iar visul e pe cale să i se îndeplinească.

 

La 15 ani, calcă pe urmele tatălui ei şi îsi începe cariera în cinematografie prin interpretarea rolului principal din filmul Yoga Hosers' regizat de Kevin Smith, în care Johnny Depp joacă rolul unui vânător. Filmul combină acţiunea cu aventura şi aduce pe platourile de filmare o echipă tată-fiică. Însă cei doi nu sunt singurii care se întâlnesc în această formă. Kevin Smith o are şi el alături pe fiica sa, Harez Quinn Smith.

 

Povestea pune în lumină o tânără de 15 ani, Colleen Collette (Lily-Rose Depp), care împreună cu prietena cea mai bună, Colleen McKenzie (Harley Quinn Smith) este obsedată de yoga. În fiecare zi după şcoală, ele lucrează la magazinul Eh-2-Zed. Viaţa celor două ia o întorsătură neaşteptată atunci când din pământurile Canadei iese un spirit malefic. Supravieţuirea lor se datorează alianţei cu vânătorul de oameni, Guy Lapointe (Johnny Depp).

 

Yoga Husers' nu este primul film în care apare Lily Rose. Debutul l-a avut în comedia-horror Tusk' regizată tot de Kevin Smith. Faptul că interpreta un rol mic nu a demoralizat-o, ci dimpotrivă. Tânăra actriţă se bucură de orice şansă care o propulsează în lumea cinematigrafiei.

 

Ancuţa-Nicoleta Ciocoiu, Foto: Hepta, Northfoto

 

Talentul, moştenire de familie. Johnny Depp şi fiica sa, Lily Rose Depp, vor juca împreunăTalentul, moştenire de familie. Johnny Depp şi fiica sa, Lily Rose Depp, vor juca împreună
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter