Tatăl fraților Nedelcu de la Exatlon a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală. O fată de 12 ani l-a reclamat

Publicat pe

Ștefan Nedelcu (54 de ani), tatăl concurenților Exatlon Alex și Gabriel Nedelcu, a fost condamnat la închisoare în primă instanță, la finalul lui 2021. Suplinitor la o școală, bărbatul agresase sexual o elevă de 12 ani. Mai exact, Ștefan Nedelcu a sărutat fetița pe gură, chiar într-o sală de curs, unde este cameră de supraveghere.

CITEȘTE REVISTA VIVA! DE DECEMBRIE, GRATIS, AICI!

Alex și Gabriel Nedelcu au făcut senzație în cadrul show-ului Exatlon, difuzat prima dată de Kanal D în ianuarie 2018. Alex a participat la prima ediție, ajungând în fazele finale, fiind imitat de fratele Gabriel, care s-a descurcat și el foarte bine în ediția cu numărul 3 a show-ului filmat în Republica Dominicană.

Alex și Gabriel Nedelcu, împreună cu tatăl lor, Ștefan, dețin o școală de dans în municipiul Buzău, până de curând cu referințe bune în domeniu.

'Avem la dansuri copiii de la 5 la 17 ani. În principal facem dans sportiv cu toate clasele sale, dar ne mândrim și cu ore de dans popular și dans sportiv. Ne dorim ca cei mici să vină, în primul rând, de plăcere la noi, orele de dans să fie cele mai așteptate momente ale zilei', declara anii trecuți Ștefan Nedelcu, care se ocupa de afacere.

În vara lui 2021, însă, Ștefan Nedelcu a fost arestat pentru că a agresat sexual o minoră, pe care a sărutat-o pe gură, în sala de clasă.

Eleva le-a povestit părinților ce s-a întâmplat, iar aceștia au mers la școală și au făcut reclamație. După ce anchetatorii i-au arătat înregistrările de pe camerele de supraveghere ale şcolii, Ștefan Nedelcu a demisionat.

Citește și: Nuami Dinescu, scrisoare emoționantă pentru Cristina Țopescu:'Iubirea ta nu a primit niciun sfert din cât merita'

Citește și: Nadia Comăneci a păstrat păpușa care îi poartă numele.Celebra jucărie are 45 de ani

Citește și: Cătălin Zmărăndescu a devenit tată pentru a patra oară! Soția lui a adus pe lume un băiețel

Tatăl fraților Nedelcu de la Exatlon a fost condamnat la închisoare cu suspendare pentru agresiune sexuală

Procurorii l-au pus sub acuzare pentru agresiune sexuală și au cerut arestarea preventivă, dar instanța a decis ca acesta să fie plasat în arest la domiciliu.

'Ia faţă de inculpatul N.S. măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 zile, începând cu data expirării măsurii preventive a reţinerii, 24.06.2021, ora 19:30 şi până la data de 23.07.2021. (…) impune inculpatului obligaţia de a nu părăsi imobilul în care locuieşte', potrivit deciziei de la Tribunalul Buzău.

Prin aceeași decizie, profesorul este obligat 'să se prezinte în faţa organului de urmărire penală, a judecătorului de cameră preliminară sau a instanţei de judecată ori de câte ori este chemat' și să nu comunice cu eleva pe care a agresat-o, cu familia acesteia și cu martorii din dosar, scria gandul.ro la vremea aceea.

Pe de altă parte, însă, potrivit informațiilor aflate în exclusivitate de FANATIK, tatăl fraților Nedelcu a fost condamnat în primă instanță, la finalul anului trecut, la o pedeapsă de trei ani de închisoare pentru agresiune sexuală.

'Soluția pe scurt: În temeiul art. 396 alin. (1) și (2) Cod proc. pen. și art. 219 alin. (1) și (2) lit. a) și c) Cod penal, cu aplicarea art. 396 alin. (10) Cod proc. pen. condamnă pe inculpat la pedeapsa de 3 ani închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de agresiune sexuală (faptă săvârşită pe data de 18.06.2021)', a hotărât instanța.

Ștefan Nedelcu a făcut recurs

Ștefan Nedelcu a beneficiat, totuși, de clemența magistraților, care au stabilit că pedeapsa de trei ani de închisoare este una cu suspendare, dar asta doar dacă condamnatul va respecta condițiile impuse de judecători: să se prezinte la serviciul de probațiune, să primească vizitele consilierului de probațiune, să anunțe schimbarea locuinței și orice deplasare care depășește cinci zile și să frecventeze programele de reintegrare socială.

Apoi, tatăl fraților Nedelcu va trebui să presteze muncă neremunerată în folosul comunității pentru 90 de zile și are interzis să se apropie de victima lui sau de zona în care aceasta locuiește. Potrivit FANATIK.ro, judecătorii au hotărât și ca inculpatului să i se preleveze probe biologice în vederea introducerii profilului genetic în Sistemul Național de Date Genetice și Judiciare.

Familia victimei nu s-a constituit parte civilă în procesul penal, dar statul a stabilit că Ștefan Nedelcu trebuie să achite suma de 1.300 lei cu titlul de cheltuieli judiciare. Nemulțumit de decizie, tatăl vedetelor Exatlon România a făcut recurs în primele zile ale acestui an.

 
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter