Tatăl Lidiei Buble a împlinit 70 de ani. Artista i-a făcut cadou un tort în formă de biblie!

Publicat pe

Tatăl Lidiei Buble a împlinit 70 de ani, iar fiica lui i-a organizat o petrecere-surpriză și i-a făcut un cadou special, dat fiind că acesta este pastor penticostal – un tort în formă de biblie!

Viorel Buble, tatăl Lidiei, a împlinit recent 70 de ani, iar copiii lui au decis să îi facă o petrecere-surpriză, așa cum nu a avut niciodată, la care să invite întreaga familie. Și cum pastorul penticostal are nu mai puțin de 11 copii, care, cei mai mulți, sunt la casele lor, evenimentul de familie  n-ar fi putut avea loc în casă, așadar Lidia a propus un spațiu în aer liber, unde să se poată desfășura. Mai mult, artista a impus și un dress-code la petrecere, așadar toată lumea a trebuit să se îmbrace în alb.

„Dragilor trebuie să vă mărturisesc ceva. Astăzi îi facem petrecere-surpriză lui tati! Nu am vrut să spun nimic până acum pe Instagram pentru că îl știe destul de multă lume din Deva și nu voiam să îl sune. Vă arăt, avem și tema! Toată lumea trebuie să fie îmbrăcată în alb. O să vă arăt imediat locația, este absolut superbă, abia aștept ! Tati este pe drum, eu mă duc să mă schimb și abia aștept să vă iau cu mine să vă arăt. Tati împlinește frumoasa vârstă de 70 de ani și ne-am gândit să îi facem o petrecere-surpriză pentru că știu că nu a avut parte niciodată de una”, le-a spus Lidia Buble fanilor.

Ulterior, artista a postat o fotografie în care tatăl ei apare ținând în mână tortul aniversar care este în formă de biblie, dar și o fotografie cu ambii părinți, în dreptul căreia a scris un mesaj impresionant – „Așa arată universul meu”.

O familie cât o echipă de fotbal

Este greu de imaginat, dar Lidia Buble și familia ei – în total 11 copii (cât o echipă de fotbal!) și părinții – au trăit într-un apartament de bloc cu patru camere, din Deva, unde aveau paturi suprapuse.  Totuși, Lidia, al patrulea copil al familiei, povestește că a avut o copilărie fericită.

„De Crăciun şi de Paşte era ceva de vis! Ne costumam în Iosif şi Maria, în magi, ne aduceam cadouri, iar noi, fetele, făceam prăjituri cu mama. Mama mi-a spus că i-a fost greu cu primii trei copii, pentru că apoi ne-am crescut unul pe celălalt”, declara artista.

Până să ajungă una dintre cele mai cunoscute artiste din România, a trebuit să lucreze în diferite locuri pentru a avea banii necesari. Însă, de când a început să cânte, Lidia Buble își întreține familia financiar pentru ca frații, surorile și nepoții ei să nu treacă prin ce a trecut ea.

Lidia Buble își răfață familia

Banii nu mai sunt de mult o problemă, de aceea își aduce surorile, frații și nepoții la București pentru a-i răsfăța și a le cumpăra tot ce au nevoie din magazine, dar îi și duce în vacanțe. Își dorește o copilărie frumoasă și fără griji pentru ei, una diferită de a ei, a dezvăluit Libertatea.

Învățată de mică să împartă cu cei 10 frați, Lidia nu și-a pierdut acest obicei și pe lângă haine, rechizite, jucării sau ce mai au nevoie membrii familiei, Lidia le organizează zile de naștere, aniversări fastuoase de care ea nu a avut parte în adolescență.

Răzvan Simion sprijină faptul că Lidia Buble își întreține familia și o încurajează să petreacă cât mai mult timp cu surorile mai mici, și chiar o sfătuiește să-și convingă părinții să le lase să se mute în București pentru a deveni independente și pentru a-și face o carieră care să le aducă confortul financiar dorit.

Tatăl Lidiei Buble a împlinit 70 de ani. Artista i-a făcut cadou un tort în formă de biblie!Tatăl Lidiei Buble a împlinit 70 de ani. Artista i-a făcut cadou un tort în formă de biblie!

Foto: Instagram 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter