Tavi Clonda a dat vestea! Când va îmbrăca Gabriela Cristea rochia de mireasă

Publicat pe

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt căsătoriți civil, însă urmează să facă și nunta. Artistul a dat vestea cea mare și a dezvăluit în ce lună va avea loc frumosul eveniment.

Așa cum au stabilit, prima dată va avea loc botezul micuței Victoria, care pe 23 ianuarie a împlinit patru luni. Creștinarea micuței va avea loc în apropierea Paștelui, iar Gabriela Cristea va îmbrăca rochia de mireasă în luna septembroe a acestui an. Tavi Clonda se pregătește intens și pentru participarea la Eurovision 2018.

„Eu ar trebui să mulţumesc fetiţei mele Victoria că mă face să mă simt rege zilnic, soției mele și familiei. Participarea la Eurovision a venit pe moment şi am zis de ce nu. Mi se pare interesant. Acum e centenarul, e anul nostru, simt o schimbare. Mai sunt patru semifinale. Finala e pe 25 februarie. Botezul va fi înainte şi apoi nunta. Ne-am răzgândit. Botezul o să-l facem în preajma Paştelui şi nunta în septembrie. Victoria a făcut patru luni, nu ne-am dat seama cât de repede a trecut timpul. Sunt multe lucruri. Se schimbă viaţa, e o altă etapă în viaţă. O giugiulim pe Victoria şi apoi… suntem bine!', a declarat Tavi Clonda pentru Antena Stars.

Nu este prima dată când Gabriela Cristea îmbracă rochia de mireasă. Prezentatoarea TV a mai fost căsătorită și cu afaceristul Marcel Toader de care a divorțat în urmă cu ceva timp.

 

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt topiți după fetița lor

 'Prințesa noastră împlinește azi 4 luni. 4 luni de bucurie, speranță și fericire profundă. Draga mea, îți multumesc pentru cum mă faci să descopar în fiecare dimineață viața. La mulți ani, Bella Victoria Margot! Mami și tati te iubesc necondiționat!', a scris Gabriela Cristea pe una dintre rețelele de socializare.

 'Ți-am adus floricele, că așa se aduc la prințese. Îți plac floricelele? Ți-am adus trei lalele, tată. Culoarea ta preferată. Trei laleluțe tată. Miaunica. Spune Victoria lui tata, îți plac? Ți-am adus 3 floricele de primăvară. Te iubește tata! La mulți ani, prințesa mea! Gălușca mea', a spus artistul.

FOTO: Facebook

Diana Stamen

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter