Taylor Swift este un „înger”. A făcut un gest impresionant pentru un fan

Publicat pe

Faimoasă pentru gesturile sale caritabile, Taylor Swift a impresionat lumea cu un nou gest care îi acordă cu ușurință titlul de ,,înger”.

 

10805703_10153009733780369_8787149588761934391_n

 

După ce a aflat că Naomi Oakes, una dintre fanele sale, în vârstă de doar 11 ani, suferă de cancer, cântăreața s-a oferit imediat să îi doneze 50.000 de dolari pentru tratament.

 

Naomi a declarat recent că Swift este cântăreața ei favorită și plănuia ca pe 18 august să meargă să o vadă, alături de o prietenă, la concertul ei din Phoenix. Însă, nu a mers așa cum a planuit, pe 25 iunie fetita fiind diagnosticată cu leucemie acută și fiindu-i interzisă orice ieșire din spital. În lupta sa cu acestă boală, fata a ales piesa lui Taylor, ,,Bad Blood”, pentru încurajare. Familia micuței a realizat un video, pe care fanii cântăreței l-au distribuit mai depate pentru a răspândi vestea în social media.

 

La doar două zile după ce clipul a devenit viral, cântăreața a făcut o donație în numele fetei, cu mențiunea ,,Către frumoasa și curajoasa Naomi. Îmi pare rău că vei rata concertul, dar întotdeuna vor mai fi și altele. Hai mai bine să ne concentram ca tu să te faci bine. Îți trimit o mare îmbrățișare ție și familiei tale.”

 

Taylor Swift are o istorie îndelungată în actele de caritate, ea donând de-a lungul timpului sume mari de bani pentru proiecte care implică domenii precum educația sau arta. Donațiile ei ajută copiii să aibă condiții mai bune pentru învățat, iar școlile să primeasca dotări mai moderne. De asemenea, Taylor sare in sprijinul victimelor dezastrelor naturale, Crucii Roşii sau copiilor cu boli grave.

 

Silvia Cimpeanu, Foto: Facebook

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter