Te va cuceri instant! Cât de frumos e Traian, fiul Elenei Băsescu

Publicat pe

Elena Băsescu e tare mândră de copiii ei, Traian Junior și Sofia Anais, care sunt de-a dreptul superbi. Fiica cea mică a fostului președinte a făcut publică o nouă fotografie cu micuțul ei de 6 luni, din vacanța pe care au petrecut-o în Turcia.

Traian Junior, fiul Elenei Băsescu

Traian Junior are acum 6 luni și e frumos ca o păpușă. Puștiul are ochii albaștri, e blond și grăsuț și zâmbește tare frumos în fotografia pe care Elena Băsescu a postat-o pe o rețea de socializare.

 

Elena și Bogdan mai au o fetiță frumușică foc, Sofia Anais, care va împlini în septembrie doi ani. Cei doi, însă, nu vor să se oprească aici, deoarece spun că și-ar mai dori un copil.

 

Sofia si Traian, copiii Elenei Băsescu

„Mă simt o femeie foarte împlinită. Am o fetiță și un băiețel, doi superbi și sănătoși. Îmi mai doresc un copil, o fetiță”, a spus Elena Băsescu, de curând.

A fi mamă îţi modifică total modul în care vezi viaţa, dar şi scara de principii şi valori. Simţi că, odată cu naşterea copilului, ai cu adevărat un scop în viaţă. Mă simt ca şi când m-aş fi născut eu a doua oară şi viaţa de dinain­te de venirea pe lume a Sofiei nu mai există şi nu mai contează. E o experienţă incredibilă ce cu greu poate fi descrisă în cuvinte celor care n-au trăit-o încă', mărturisea Elena într-un interviu pentru Viva!, când era însărcinată cu Traian Junior.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter