Teo Trandafir şi Maria Păuna îşi unesc forţele pentru educaţie

Publicat pe

Vedeta TV Teo Trandafir şi make-up artistul Maria Păuna demarează o campanie care are ca scop educarea femeilor, din toate punctele de vedere. Fie că vorbim despre stil de viaţă, respect, frumuseţe, ambiţii, independenţă, cele două femei puternice îşi doresc să schimbe mentalităţi, să schimbe vieţi, să ajute.

 

RTEmagicC_15912teo-trandafir-1_01.jpg

 

„Am început colaborarea cu Teo Trandafir în 2004, în momentul în care ea a devenit directorul televiziunii Romantica. De atunci mă ocup de imaginea ei şi ori de câte ori are nevoie de un sfat avizat mă întreabă. Acelaşi lucru este valabil şi în cazul meu. Ştiu fiind faptul că Teo Trandafir se dedică în ultima perioadă educaţiei, am zis că ar fi persoana potrivită pe care să o rog să mă ajute în demersul pornit de mine acum ceva timp. Prin Academia de Training şi Coaching în frumuseţe  pe care o conduc tocmai asta îmi doresc, să educ şi să schimb vieţi în bine.”, declara Maria Pauna.

 

Citeste in continuare pe unica.ro

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter