Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a măritat astăzi! Primele imagini de la cununia civilă

Publicat pe

Teodora Becali, fiica cea mare a patronului FCSB, s-a măritat astăzi. În vârstă de 24 de ani, tânăra și alesul inimii ei, Mihai Theodor Mincu, au ales un hotel de lux din Capitală pentru cununia civilă, mireasa fiind cea care l-a luat pe ginerică de acasă și nu invers, așa cum se procedează de regulă.

Teodora, fiica lui Gigi Becali, s-a măritat astăzi! Primele imagini de la cununia civilăTeodora, fiica lui Gigi Becali, s-a măritat astăzi! Primele imagini de la cununia civilă

În jurul orei 15.00, Teodora Becali a plecat spre Dobroești pentru a-și lua de acasă alesul inimii și împreună s-au îndreptat spre un hotel de lux din centrul Capitalei. Au spus cel mai hotărât DA din viața lor, într-un cadru restrâns, doar în prezența familiei și a celor mai apropiați prieteni.

Teodora Becali a purtat o rochie lungă, mulată, cu decolteu acoperit, așa cum era de așteptat, având în vedere firea religioasă a socrului mic. Pe de altă parte, mirele a ales un costum vișiniu, în stilul celor purtate de cel care i-a devenit tată-socru începând de astăzi.

Gigi Becali abia își mai încape în piele de fericire și în primele fotografii surprinse de paparazzi, patronul FCSB are pe chip un zâmbet larg, ce trădează bucuria pe care o trăiește astăzi.

Milionarul este foarte încântat de alegerea fiicei sale și s-a dat peste cap pentru a avea nunta la care a visat.

„E adevărat că trăiesc o bucurie pentru că m-a făcut socru. Şi pentru că fata mea a făcut o alegere bună. Şi-a ales un băiat bun. Nu vor să spună mai multe, vor să fie în întimititate. Inelul l-a primit de mai de mult timp. Au avut şi binecuvântarea unui episcop. I-am cunoscut şi familia, mi-a plăcut. Am un ginere înalt, frumos, aşa cum îmi place mie. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut! Dar am încredere că va face numai bine „, a spus Gigi Becali în urmă cu aproape o lună.

Gigi Becali a pregătit o nuntă ca-n povești pentru fiica lui

Potrivit unor surse din anturajul afaceristului, citate de Cancan, Gigi Becali ar fi fost nevoit să plătească 20.000 de euro unui cuplu care închiriase formaţia pe care el o dorea la nunta fiicei sale.

Lista artiștilor care vor fi prezenți la mega-evenimentul organizat de Becali este una foarte lungă și acoperă toate gusturile. Iar, ca totul să fie la superlativ, Gigi Becali ar fi comandat un impresionant foc de artificii, în mijlocul piscinei, pe un pod de sticlă inedit. 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter