Cum s-au pregătit vedetele de Thanksgiving | FOTO

Publicat pe

Thanksgiving este sărbătoarea pur americană care dă startul perioadei pline de lumină, gânduri bune și glam a sărbătorilor de iarnă. Este ziua care se petrece obligatoriu în familie, în jurul meselor pregătite minuțios, din timp și cu mare grijă. Celebritățile din toată lumea, nu doar din SUA, petrec Thanksgiving păstrând tradiția.

Justin Timberlake de Thanksgiving

Justin Timberlake, implicat in pregătirile de Thanksgiving

Jessica Biel a mers la o petrecere culinară unde a pregătit diferite tipuri de plăcinte de sezon. Evident, a fost ajutată de la fel de celebrul ei soț, Justin Timberlake.

Kardashian de Thanksgiving

Ospăț tradițional de Thanksgiving în clanul Kardashian

Familia Kardashian este una foarte numeroasă și, în ciuda oricăror divergențe, sunt mereu cu toții împreună de Thanksgiving. Reuniunea familială este una plină de fast, așa cum e, de altfel întreaga viață a clanului Kardashian.

Triffany și Ivanka Trump de Thanksgiving

Triffany și Ivanka, fiicele lui Donald Trump, merg în Mar-a-Lago pentru a sărbători Thanksgiving

Cele două fiice ale lui Donald Trump, Triffany și Ivanka, s-au îmbarcat la bordul Air Force One, aeronava prezidențială, pentru a merge la Mar-a-Lago, reședința lor din Florida, unde urmează să aibă loc reunirea familiei de Thanksgiving.

Thanksgiving, o sărbătoare cu parfum de caritate

Pharell Williams de Thanksgiving

Pharell Williams gătește pentru nevoiași de Thanksgiving

Pentru cântărețul Pharell Williams, Thanksgiving este despre a dărui, așa că, în ajunul sărbătorii, s-a alăturat unei fundații caritabile și a pregătit pachete pentru nevoiași.

Barack Obama de Thanksgiving

Barack Obama se implică activ în activitățle comunitare de Thanksgiving

Același lucru a făcut, ieri, și fostul președinte american Barack Obama. 'Sunt recunoscător viitoarei generații de lideri care fac tot posibilul pentru a forma o lume așa cum trebuie să fie. Tinerii noștri – toleranți, creativi, idealiști – ne amintesc că modul cel mai bun în care ne putem prețui comunitățile este să le servim. Ei înțeleg că speranța cere acțiune. De la familia Obama, către familiile voastre, Thanksgiving fericit!', este mesajul lui Barack Obama.

Meghan Markle Thanksgiving

Meghan Markle a adus sărbătoarea americană în capitala britanică

După ce a făcut echipă cu femeile din comunitatea londoneză pentru cartea de bucate numită Together: Our Community Cookbook, lansată în scop caritabil, Ducesa de Sussex aduce un pic din spiritul american în capitala britanică și pregătește masa de Thanksgiving la Centrul Cultural Al Manaar.

Melania Trump Thanksgiving

Îmbrăcată cu o haină Dior, Melania Trump a sărbătorit Thanksgiving în avans, la Casa Albă

Înainte de a se alătura fiicelor sale și restului familiei la Mar-a-Lago, Melania Trump a participat la ceremonia tradițională de Thanksgiving, organizată la Casa Albă. Cu această ocazie, Prima Doamnă a purtat o haină Dior absolut superbă.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter