The Killers vor 60 de flori pentru show-ul de la B’Estfest

Publicat pe

Mai sunt cateva ore pana la startul celei de-a treia editii a festivalului BEstfest, iar organizatorii au grija sa indeplineasca toate solicitarile artistilor, unele dintre ele extravagante.

Staff-ul The Killers a cerut 60 de flori cu coada lunga, neambalate si de tipuri si culori diferite: gerbera, trandafiri, margarete, crini, lalele, garoafe si floarea soarelui.

The Killers

Lemmy de la Motorhead este mare amator de dulciuri, artistul dorindu-si capsuni cu zahar si 6 oua de ciocolata cu surprize.

Moby a solicitat un sistem audio in cabina personala, dar si o sala de antrenament in backstage.

Santana si Manowar au cerut ca zona de restaurant din backstage sa fie aprovizionata cu peste 200 de kg de gheata.

B'Estfest
B'Estfest
Pregatiri B’Estfest 2009

Artistii prezenti anul acesta la BEstfest prefera prosoapele negre, din cele 1500 care vor fi folosite, 1000 sunt negre.

The Ting Tings sunt adepti ai miscarii eco, si prin urmare, nu vor sa foloseasca niciun fel de produse care pot dauna mediului inconjurator.

BEstfest se defasfasoara intre 1-5 iulie la Romexpo. Pe 1 iulie, in Ziua Zero, vor concerta Snails, Patrice, White Lies si The Killers.In zilele de 2, 3 si 4 iulie vor urca pe scenele BEstfest cateva dintre cele mai „grele' nume ale muzicii rock si electro – Motorhead, Moby, Franz Ferdinand, Orbital si Santana. Festivalul se incheie pe 5 iulie, cu ziua de AFTERSHOCK, cap de afis fiind cei de la Manowar.

Foto: Universal Music, Alex Chelba

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter