This Is It - Un single inedit semnat Michael Jackson - VIDEO

Publicat pe

Michal JacksonPe site-ul www.michaeljackson.com a fost postat primul single postum al Megastarului, „This Is It', figurand pe CD-ul si DVD-ul cu acelasi nume care urmeaza sa fie lansate pe 28 octombrie.

„Le Parisien' sustine ca acest cantec interpretat de Michael si de fratii sai a fost scris de Regele muzicii pop si de Paul Anka in urma cu 15 ani.

Acest material este „o noua etapa in istoria muzicii pentru cel mai admirat artist al lumii', se precizeaza in comunicatul oficial al casei de discuri Sony.

Albumul „This Is It' va contine hit-urile „Billie Jean', „Smooth Criminal', „Human Nature' si „Thriller'. De asemenea, vor exista doua versiuni ale single-ului „This Is It', fanii artistului decedat pe 25 iunie urmand sa descopere si un poem al idolului lor, „Planet Earth'.

Documentarul „This Is It' contine ultimele repetitii ale Megastarului pentru concertele pe care urma sa le sustina la Londra.

 

 

 

Michael Jackson – This Is It

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter