Ţi-i aminteşti pe băieţii de la Body & Soul? Cântau piesa „Super femei” şi erau asaltaţi de fane / Cum arată acum şi ce se ocupă

Publicat pe

„La stânga femei / Te uiti fără să vrei / La dreapta femei / Pe toate să le iei.' Vă sună cunoscute aceste versuri? Posibil să da, dacă aveţi peste 30 de ani. Le cântau cu frenezie cei patru băieţi de la Body & Soul prin anii 2000 şi chiar a fost hitul verii respective, în urmă cu 19 ani.

Ţi-i aminteşti pe băieţii de la Body & Soul? Cântau piesa „Super femei' şi erau asaltaţi de fane / Cum arată acum şi ce se ocupăŢi-i aminteşti pe băieţii de la Body & Soul? Cântau piesa „Super femei' şi erau asaltaţi de fane / Cum arată acum şi ce se ocupă

George, Laurenţiu, Florin, Lucian şi Bogdan au debutat ca dansatori, prin 1993, iar în 96 au fost încurajaţi să treacă şi la cântat. Au luat chiar şi premiul de originalitate la Festivalul de la Mamaia, în 1997. Au urmat piese pe bandă rulantă, unele de succes, altele nu, iar în 2014 au decis să ia o pauză şi s-au orientat către alte domenii.

În 2017, băieţilor le-a trecut prin cap să revină în muzică şi au făcut marele anunţ în emisiunea lui Teo, la Kanal D. Au lansat câteva piese în acea vară, dar fără succes. Şi s-au întors la afacerile lor din care au câştigat mai mult decât din muzică. Cel puţin George, care şi-a deschis o afacere cu maţe, şi a avut profit de milioane de euro.

Laurenţiu a avut o afacere cu haine, Florin a rămas în domeniul muzical şi compune versuri pentru diferiţi cântăreţi, iar Bogdan încearcă o carieră solo şi este, în paralel, care este director de imagine, face fotografii și videoclipuri. 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter