Ți-l mai amintești pe Al Bundy? Cum arată acum actorul Ed O’Neil, la 32 de ani de la lansarea serialului „Familia Bundy”

Publicat pe

Gestul pe care Al Bundy îl făcea atunci când se așeza pe canapea rămâne memorabil! Capul familiei Bundy era vânzător de pantofi, niciodată nu avea suficienți bani pentru a satisface pofta de cumpărături a soției sale, celebra roșcată Peggy, însă un singur moment era al lui și doar al lui: după o zi grea la muncă, ajungea acasă, se tolănea pe canapea și cu o mână ținea o bere, iar pe cealaltă o „relaxa' în cureaua pantalonilor, în timp ce urmărea fotbal la TV.

Ți-l mai amintești pe Al Bundy? Cum arată acum actorul Ed ONeil, la 32 de ani de la lansarea serialului „Familia Bundy'Ți-l mai amintești pe Al Bundy? Cum arată acum actorul Ed ONeil, la 32 de ani de la lansarea serialului „Familia Bundy'

Povestea familiei lui Al Bundy a fost unul dintre cele mai de succes sitcomuri ale anilor 1990, cele 262 de episoade ale Married with Children – sau, cum era cunoscut în România, Familia Bundy – făcând deliciul publicului din lumea întreagă.

Timp de 10 ani, între 1987 și 1997, actorul Ed ONeil i-a dat viață lui Al Bundy, celebrul vânzător de pantofi, care a purtat o singură pereche de pantaloni maro pe toată perioada filmărilor.

Era veșnic preocupat de ingenioase metode de îmbogățire, însă de câte ori era convins că ziua în care se va relaxa pe o plajă exotică nu este departe, o dădea în bară.

Toți banii pe care îi câștiga din greu, încălțând doamne corpolente, situație pe care o ura din suflet, erau cheltuiți de soția cochetă la coafor.

Atunci când am primit scenariul primului episod al serialului, Al mi s-a părut că semăna cu unchiul Joe, care venea de la muncă şi întreba ce are de mâncare', a povestit la un moment dat Ed într-un interviu.

Serialul „Familia Bundy' s-a bucurat de un succes colosal pe piața din România. Au trecut mai bine de 30 de ani de la lansarea serialului și actorii sunt, așa cum era de așteptat, complet schimbați.

Al Bundy are 73 de ani acum și chiar dacă semnele timpului i-au brăzdat și lui chipul, te aștepți oricând, privindu-l pe actorul Ed ONeil să spună o glumă de-a lui Bundy.

Cât a jucat în serialul Familia Bundy' actorul nu a acceptat alte oferte şi s-a dedicat exclusiv acestui personaj.

Peggy Bundy, cea mai faimoasă casnică!

Imaginea sexoasei roșcate Peggy Bundy cu țigara în colțul gurii – țigară pe care, din când în când, o scăpa în bolul de salată – devenise cumva tipologia femeii emancipate a anilor 90, chiar dacă personajul avea tușe grele de cabotinism.

Puțină lume știe însă că Peggy Bundy, pe numele ei real Katey Sagal, deși a făcut generații întregi să râdă în hohote, a avut o viață tristă. Invitată la emisiunea radiofonică a faimosului Howard Stern, Katey Sagal, acum în vârstă de 65 de ani, a povestit că a avut o tinerețe furtunoasă, marcată nu doar de moartea dramatică părinților săi, ci și de consumul de substanțe interzise. 

dinpopor.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter