Ți-o mai amintești pe Jennifer Dumitrașcu, din telenovela "Îngerașii"? La 17 ani, s-a transformat într-o domnișoară atrăgătoare!

Publicat pe

La finele anilor 2000, telenovela „Îngerașii” făcea furori, iar printre cele mai simpatice personaje se număra o fetiță dulce și blondă. Acum, micuțul îngeraș arată cu totul altfel… Jennifer Dumitrașcu s-a transformat într-o tânără senzuală care pozează provocator!

Serialul românesc „Îngerașii”,  ai cărui protagoniști au fost actorii Adela Popescu și Ioan Isaiu a înregistrat audiențe-record în perioada 2008-2009, în care a fost difuzat, iar asta nu numai datorită carismei actorilor principali, ci și datorită „îngerașilor”, simpaticii copii care au jucat senzațional  în comedia romantică a momentului. Cu siguranță, cu toții vi-i amintiți pe cei doi copii ai Reginei Damian (Adela Popescu), Flacăra Damian (Jennifer Dumitrașcu) și Costel Damian (Ionul Bora) care au fost ingredientul ce a a dat savoare serialului. Acum, fetița dulce și blondă are 17 ani și s-a schimbat mult, nu mai arată deloc a îngeraș, dar a rămas la fel de frumoasă și de talentată, după cum o asigură fanii săi de pe conturile de socializare.

Jennifer Dumitrașcu nu a renunțat la actorie!

Chiar dacă are o mulțime de poze senzuale în social media, Jennifer Dumitraşcu este o tânără extrem de serioasă și de focusată pe carieră. Spre deosebire de alți copii care au jucat în seriale, ea nu a renunțat la visul de a urma o carieră în domeniul artistic. Deși încă elevă, Jennifer Dumitrașcu este deja angajată a Operei pentru Copii din București și a activat și la Teatrul Stela Popescu. De asemenea, ea a înregistrat și voci pentru mai multe filme de animație, printre care „În căutarea lui Dory” (2016), „Cartea Junglei” (2016) sau „Întors pe dos” (2015).

Foto: Facebook

Ți-o mai amintești pe Jennifer Dumitrașcu, din telenovela "Îngerașii"? La 17 ani, s-a transformat într-o domnișoară atrăgătoare!Ți-o mai amintești pe Jennifer Dumitrașcu, din telenovela "Îngerașii"? La 17 ani, s-a transformat într-o domnișoară atrăgătoare!
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter