Tina Turner a fost victima unui soț abuzator: „Ike m-a dus la un sex show în noaptea nunții noastre”

Publicat pe

A vândut 200 de milioane de albume și single-uri în lumea întreagă și se bucură de dragostea necondiționată a milioane de fani. În schimb, a plătit din greu pe plan personal… pentru că Tina Turner a a fost victima unui soț abuzator. Artista a făcut recent o dezvăluire dureroasă despre soțul ei: „Ike m-a dus la un sex show în noaptea nunții noastre'.

Tina Turner a fost abuzată de soțul ei Ike Turner ani în șir…

Acum în vârstă de 78 de ani, Tina Turner duce în sfârșit o existență tihnită, în Elveția, alături de cel care îi este partener de viață din 2013, producătorul muzical Edwin Bach, însă viața ei în tinerețe nu a fost deloc una de invidiat. Artistei i-au trebuit mulți ani până să vorbească despre asta, dar apoi a făcut-o inclusiv în autobiografia ei (I, Tina) și în filmul Whats Love Got to Do With It. Recent însă, ea a făcut o destăinuire tulburătoare, din care reiese încă o dată că Tina Turner a fost victima unui soț abuzator…

Tina și Ike, un cuplu perfect... pe scenă.

Tina și Ike, un cuplu perfect… pe scenă.

Un cuplu perfect pe scenă, dar unul de coșmar în afara ei

Legendara artistă a povestit pentru publicația Mail on Sunday că experiența prin care a trecut la vremea aceea „a fost atât de tulburătoare, încât am suprimat-o, am șters-o din memorie'. Tina avea 22 de ani atunci când s-a măritat cu Ike, artist de muzică soul, cei doi devenind unul dintre cele mai faimoase cupluri din lumea muzicală. Cei doi au fost căsătoriți  timp de 18 ani și au împreună un fiu, Ronnie, în vârstă de 58 de ani, însă doar parteneriatul lor muzical a fost unul de succes. Abia după ce a divorțat de Ike artista a făcut dezvăluiri cu privire la anii de abuzuri pe care i-a trăit alături de soțul ei (decedat în 2007, la 76 de ani), care, în plus, era și dependent de droguri.

Tina Turner a povestit pentru Mail on Sunday că s-a temut să-i refuze lui Ike cererea în căsătorie, în 1962 – acesta era cu șapte ani mai mare ca ea, era cel care îi descoperise talentul și, în plus, o făcuse solista trupei lui Kings of Rhythm… s-a căsătorit cu el în cele din urmă, însă nu au avut o nuntă mare. Tina și Ike au zis DA în fața unui ofițerul de stare civilă din California, undeva la granița mexicană, în Tijuana. Ziua aceea, începută prost, avea să se sfârșească însă și mai prost… cum Tina nici măcar nu și-a putut închipui.

„Oamenii nu-și pot imagina ce fel de om a fost'

„Oamenii nu-și pot imagina ce fel de om a fost – un bărbat care-și duce proaspăta soție la un show pornografic live imediat după ceremonia de căsătorie', a povestit Tina, care la întoarcerea la Los Angeles a fost nevoită să joace rolul soției fericite. Fericire pe care a mimat-o din 1960 până în 1976, când s-au despărțit, doi ani mai târziu definitivându-se divorțul. Apoi, artista a vorbit despre toate acestea, inclusiv despre abuzurile fizice, în autobiografia ei și culmea este că Ike nu a negat chiar totul. De altfel, răspunsul lui a fost de-a dreptul halucinant: „Sigur că am pălmuit-o pe Tina. Au fost vremuri când am dat cu ea de pământ fără să mă gândesc. Dar nu am bătut-o niciodată'. Alte cuvinte sunt de prisos!

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter