Tineri, celebri si bogati: Topul celor mai bine platite vedete sub 30 ani

Publicat pe

Sunt tineri, sunt celebri si au toti banii din lume. Descopera in continuare topul celor mai bine platite vedete sub varsta de 30 ani.

Artista americana Taylor Swift, in varsta de 22 de ani, ocupa locul intai in clasamentul celor mai bogate vedete sub 30 de ani, realizat de Forbes.com. Cantareata a acumulat venituri de 57 de milioane de dolari in perioada mai 2011 – mai 2012, cu ajutorul turneelor pe care le-a intreprins in America de Nord, Australia si Asia, unde a sustinut 111 concerte.

 

Pe locul al doilea se afla „idolul” adolescentilor, nimeni altul decat cantaretul Justin Bieber, care, la varsta de 18 ani, a obtinut venituri de 55 de milioane de dolari.  Bieber este urmat in acest clasament de Rihanna (53 milioane de dolari), Lady Gaga (52 milioane de dolari) si Katy Perry (45 milioane de dolari).

Top 10 este completat de cantareata Adele (35 milioane de dolari), actrita Kristen Stewart (34,5 milioane de dolari), rapperul Lil Wayne (27 milioane de dolari) si actorii Taylor Lautner (26,5 milioane de dolari) si Robert Pattinson (26,5 milioane de dolari).

Foto: Hepta

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter