Titanic 3D - lansare intr-o atmosfera de lux

Publicat pe

Aseara la Cinema City Sun Plaza, in prezenta a numeroase vedete, jurnalisti si bloggeri, a avut loc premiera de gala a filmului ”Titanic 3D”, organizata de TVR 2 si Odeon Cineplex.

In holul cinematografului a fost creata o frantura din atmosfera de pe Titanic de la inceputul calatoriei. Ospatari in tinute de gala au oferit invitatilor sampanie si bomboane fine, in timp ce un cvartet profesionist a interpretat live piese clasice.

Printre spectatori s-a aflat, in premiera, cel mai nou cuplu de prezentatoare de la TVR 2: Paula Chirila si Cristina Cioran, gazdele emisiunii duminicale „Pericol de explozie'.

Cristina Cioran, Irina Margareta Nistor si Paula Chirila

Vizionarea filmului „Titanic 3D' face parte din seria Prietenii TVR 2 vad primii cele mai bune filme', care a debutat in luna iunie a anului trecut.

Blockbusterul cu cele mai mari incasari si cele mai multe nominalizari si premii Oscar, „Titanic', revine pe marile ecrane in varianta 3D incepand cu 6 aprilie. Bazat pe istoria scufundarii Titanicului dupa ce a lovit un aisberg, filmul are in centru o poveste de dragoste fictionala dintre o fata bogata (Kate Winslet) care navigheaza intr-o cabina de pe puntea principala si un tanar sarac (Leonardo DiCaprio) ce a castigat un bilet in cala vaporului.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter