Tom Cruise a împlinit 56 de ani. Actorul arată mai bine ca în tinerețe

Publicat pe de Oana Pantazi

A fost sex-simbolul anilor 90, iar ochii săi de culoarea oțelului au făcut multe doamne și domnișoare să suspine. Azi, Tom Cruise a împlinit 56 de ani și încă este în topul celor mai frumoși bărbați de la Hollywood… Dar și al celor mai talentați actori.

 

Se spune că bărbații sunt ca vinul, pe măsură ce se „învechesc' devin mai buni, iar această sintagmă i se potrivește perfect lui Tom Cruise, care tocmai a împlinit 56 de ani. Probabil unul dintre cei mai nedreptățiți actori de la Hollywood – în pofida prestației actoricești excepționale, nu a luat niciodată un Oscar –, Tom Cruise s-a bucurat însă din plin de aprecierea fanilor și de dragostea reprezentantelor sexului frumos și nu întâmplător revista Forbes l-a numit, în 2016, cea mai puternică celebritate din lume. Rampa de lansare pentru Cruise a fost filmul Risky Business, unde a primit primul său rol principal, care a fost considerat un clasic al Generației X, însă succesul fulminant a venit, trei ani mai târziu, odată cu rolul pilotului sexy din filmul devenit iconic Top Gun (1986).

Unul dintre filmele în care Cruise a avut un rol de compoziție extraordinar este Born on the Fourth of July (1989) – acolo actorul, de nerecunoscut, joacă rolul unui veteran de război aflat în scaun rulant -, însă, din  păcate, nici acesta nu i-a adus mult râvnitul premiu, nici Jerry Maguire și nici Magnolia. De-a lungul carierei a jucat roluri de criminal plătit, de sociopat, de guru misogin, însă nimic nu i s-a potrivit atât de bine ca cel al spionului din Mission: Impossible, care pare să fi fost creat special pentru el.

Viața lui amoroasă a fost la fel de plină, Cruise având multe iubiter celebre, priuntre care Sofia Vergara, Penelope Cruz, Cher și Heather Locklear, dar și trei mariaje: a fost căsătorit Mimi Rogers, cu Nicole Kidman (alături de care a înfiat doi copii) și cu Katie Holmes, care i-a dăruit o fetiță superbă. Din păcate, după divorțul de Katie, Tom, a cărui adeziune la Biserica Scientologică este de notorietate, nu a mai vrut să-și vadă fiica, iar asta l-a făcut să piardă o mulțime de fani. Nu pe toți, fiindcă cei care reușesc să disocieze viața personală a actorului de performanța lui actoricească nu au cum să nu-l aprecieze. Pe 3 iulie, Tom Cruise a împlinit 56 de ani și este mai dedicat ca niciodată actoriei. Actorul încă își face singur cascadoriile pentru Mission: Impossible, ceea ce poate părea o nebunie și la 20 de ani, și nu se lasă împiedicat nici măcar de micile accidente. În plus, arată mai bine ca niciodată și mai are mulți ani de carieră în față. Probabil că, în cele din urmă, va veni și Oscarul mult așteptat…

Foto: Instagram

Tom Cruise a împlinit 56 de ani. Actorul arată mai bine ca în tinerețeTom Cruise a împlinit 56 de ani. Actorul arată mai bine ca în tinerețe
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter