Tom Cruise va deschide un studio de film și televiziune cu ajutorul scientologiei

Publicat pe

Superstarul american va face un parteneriat cu Biserica Scientologică pentru a pune bazele afacerii estimate la 50 de milioane de dolari.

 

tom1

 

Se pare că studioul va include două platouri imense unde actorul în vârstă de 53 de ani va filma toate blockbuster-ele viitoare. Mai mult decât atât, se presupune că inițiativa este una atât de importantă, încât viitorul studio va fi o concurență serioasă pentru Universal și Paramount.

 

Grupul religios a declarat că își dorește să lanseze un canal TV care să reprezinte varianta scientologică a CNN-ului și care să aibă acoperire internațională. De asemenea, reprezentanții săi iau în considerare un post TV care să ruleze filme și unul de radio.

 

Voluntarii vor fi renumerați doar cu 50 de cenți pe oră pentru ajutorul oferit construcției clădirii, însă adevărata lor satisfacție va fi aceea că vocea scientologilor va putea fi auzită la nivel mondial.

 

Ioana Motoc, Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter