Top 10 cele mai frumoase și sexy femei 50+ din lume

Publicat pe de Oana Pantazi

Se spune că vârsta este doar o stare de spirit, însă, în cele mai multe cazuri, sintagma aceasta este doar o palidă consolare. Există totuși și niște excepții notabile de la regulă, care dau speranțe femeilor că se poate îmbătrâni frumos. Iată care sunt cele mai frumoase și sexy femei 50+ din lume!

 

Când spui tinerețe fără de bătrânețe nu poți să nu te gândești la Jane Fonda, la Susan Sarandon sau Kim Basinger, toate femei trecute de 50 de ani (Jane Fonda are chiar 82!) care nu își arată vârsta. E greu de spus care sunt cazurile în care aceste actrițe datorează tinerețea veșniciă moștenirii genetice și care sunt cazurile în care trebuie să le mulțumească medicilor esteticieni, însă cert e că rezultatele sunt impresionante. Printre cele mai frumoase și sexy femei 50+ din lume se numără Christie Brinkley, Diane Lane, Monica Belucci, Michelle Pfeifer și Salma Hayek care nu doar că nu își arată vârsta, dar ar putea concura oricând cu femei cu 20 de ani mai tinere ca ele…

 

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter