Top 10 vedete cu defecte fizice vizibile

Publicat pe

Bogati, celebri si aproape perfecti. Descopera un top al vedetelor de la Hollywood cu defecte fizice vizibile.

 

10. Megan Fox

 

La o prima vedere, oricine ar putea spune ca actrita  Megan Fox este perfecta, insa vedeta ascunde un defect ce nu poate fi observat in poze sau filme. Frumoasa actrita are brahidactilie, o afectiune care se traduce printr-o forma inestetica a degetelor de la maini.

Boala poate fi una ereditara, sau poate sa fie dobandita in copilarie, in urma unui accident.

Megan Fox

9 . Lily Allen 

 

Chiar daca este cunoscuta ca o vedeta cuminte, Lily Allen are trei sfarcuri si spre surprinderea tuturor, nu se sfieste sa le arata tuturor.

Lily Allen

 8. Rivers Cuomo

 

Solistul de la Weezer, Rivers Cuomo, s-a nascut cu un picior mai scurt decat celalalt, mai exact cu cinci centimetru mai mic.  Rivers si-a tratat acest defect, ca urmare a numeroase proceduri chirurgicale extrem de dureroase.

 

Rivers Cuomo

7. Andy Garcia

Andy Garcia are o cicatrice pe unul din umer. Partea ciudata este ca, actorul ar fi trebuit sa aiba un frate geaman. Din pacate acesta a murit in uter, iar Andy s-a nascut cu fratele lui nedezvoltat atasat de umar. Acesta a fost scos chirurgical inainte ca Andy sa implineasca un an, interventie care a lasat cicatricea.


6 . Vince Vaughn

Vice Vaughn si-a pierdut o parte din degetul mare de la mana dreapta in urma unui accident auto, pe cand avea doar 17 ani.

Vaughn

5. Billy Corgin

Billy Corgan, membru al formatiei Smashing Pumpkins, s-a nascut cu un semn din nastere, sub forma unei pete pe palma si degetele de la mana stanga. Pata este efectul sindromului Klippel-Trenauney care poate ajunge chiar la o asimetrie vizibila intre partile corpului.

Billy Corgin

 

4.  Joaquin Phoenix

Joaquin Phoenix  o are un semn din nastere pe buza de sus, ce pare la prima vedere un accident.

Phoenix

 3. Gerard Butler

Gerard Butler e unul dintre cei mai sexy actori de la Hollywood, insa acesta ascunde un defect ce poate fi observat la o privire mai atenta.  Actorul are o ureche clapauga. Cumva perpendiculară pe cap.:)

 Gerard Butler

 

2.  Jennifer Garner

Jennifer Garner este considerata una dintre cele mai sexy femei din lume, asta pentru ca nimeni nu s-a uitat la degetele ei de la picioare.  Degetul mic al actritei a crescut diform, stricand cu totul aspectul normal al piciorului.

 

Jennifer Garner

1. Dan Aykroyd

 Dan Aykroyd are doua dintre degetele de la fiecare picior sunt unite de o bucata de piele.  Defectul se vede usor din clipul de mai jos.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter