Top 10 vedete din România cu cei mai mulți followeri pe Instagram

Publicat pe de Alina Dan

Nu a trecut mult timp de când se spunea că, dacă nu ai cont de Facebook, nu exiști. Și, pentru că majoritatea s-a aliat curentului online, așa s-a ajuns ca azi să fii cool dacă NU ai Facebook. Moda se schimbă și în online, iar pe val este acum Instagram-ul. Un fel de carte cu poze colorate pe care o răsfoiești cu un click și unde găsești cele mai tari imagini din viețile vedetelor și nu doar ale lor. La acestea se adaugă ponturi de călătorie, preparate culinare inedite, trucuri de make-up și tot ce ține de un stil de viață frumos, armonios și sănătos. Pentru că Instagram este mai ales despre lucrurile pozitive din viața noastră.

Și pentru că vedetele sunt mereu la curent cu tot ce este nou, au conturi de Instagram. Și pentru că sunt vedete, au fani, sau urmăritori, sau followeri. În afară, unde fenomenul Instagram a luat avânt cu mult timp înainte de a apărea în România, conturile unor vedete de top au un număr amețitor de mare de urmăritori. De altfel, multe dintre starurile care se bucură de succes online nu au ezitat să facă din asta o afacere profitabilă prin care promovează și se promovează. Pentru că Instagram a ajuns și o veritabilă agenție de PR, un promoter de imagine deloc de neglijat – și, în acest sens, este suficient să ne amintim că toate veștile mari din partea Casei Regale britanice au venit online – mai exact prin conturile oficiale de Instagram și de Twitter administrate de Buckingham.

Revenind, însă, pe meleaguri natale, observăm încă diferența de amplitudine a fenomenului Instagram, dar și tendința crescătoare a acestuia. La noi, cele mai puternice conturi de Instagram sunt ale vedetelor care, de altfel, umplu săli de spectacole și au cele mai mari încasări din concerte, publicitate sau participarea la emisiuni de televiziune. Ele sunt urmate de restul influencerilor: bloggeri de modă, de beauty, culinari sau de travel. Am analizat un pic piața și am realizat un…

Top 10 vedete din România cu cei mai mulți followeri pe Instagram

INNA (https://www.instagram.com/inna/) – are 2 milioane de urmăritori și, până acum, 5. 383 de postări

Ea este unul dintre primii artiști de la noi care și-a deschis cont e Instagram. Imagini din concerte, din călătorii, ipostaze funny, dar și multe extrem de sexy se regăsesc pe pagina de Instagram a INNEI. Artista are followeri din toată lumea cu care interacționează direct, conștientă că, pentru a aduce public în fața scenei, este bine să-l cultivi online. Postările INNEI de pe Insta nu au mai puțin de 10.000 de like-uri. De aici. de pe Instagram, fanii artistei află pe unde călătorește, unde are concerte, ce lansează, dar și la ce schimbări de look a recurs. Și tot aici spun mulți ditre urmăritori că o așteaptă să posteze primele fotografii cu iubitul ei.

ANTONIA (https://www.instagram.com/antonia/) – 1,4 milioane de followeri și 2.294 de postări

Antonia este una dintre cele mai iubite artiste de la noi. Cu o poveste de viață tumultoasă, pe care, de cele de mai multe ori, a transpus-o în versurile pieselor sale, Antonia are un succes nebun în rândul adolescentelor care îi oferă like-uri și îi comentează în număr impresionant fiecare postare. Evident, cele mai populare sunt imaginile cu celebrele mutrițe ale Antoniei, acelea în care artista este alături de Maya sau de băieței, dar mai ales imaginile tandre alături de Alex Velea.

ANDRA (https://www.instagram.com/andra/) – are 1,2 milioane de urmăritori și, până acum, 1.299 de postări

Prima postare – o fotografie alături de WhatsUp, înainte de emisiunea CancanTV – este din 3 decembrie 2012 și a adunat peste 2000 de like-uri. Acum, o fotografie de-a Andrei adună 'lejer' câteva mii. Cea mai recentă, de exemplu, dinaintea debutului noului sezon Vocea României Jr a făcut, în nici 24 de ore, 23.000 de like-uri.

Ce poți vedea pe contul Andrei? Imagini din concerte și din emisiuni, fotografii alături de colegi de breaslă și alte vedete, promovări de produse și, destul de rar, fotografii din viața privată.

DELIA (https://www.instagram.com/delia/) – 1,2 milioane de followeri și 16.058 de postări

Dacă ne raportăm la locurile anterioare ale topului, Delia deține recordul absolut la numărul de postări. De altfel, pagina de Instagram a Deliei este un real spectacol: imagini din vacanță, din concerte, meme-uri și fotografii trucate, cu mesaje, ironii fine sau mai brutale, raportate la situații sau realități proxime, toate fac deliciul fanilor care o răsplătesc pe artistă cu mii de like-uri.

SMILEY (https://www.instagram.com/smiley_omul/) – 993 mii de urmăritori și 1.667 de postări

Smiley este artistul. Andrei Tiberiu Maria este omul. Contul de Instagram se numește oficial smiley_omul, ceea ce înseamnă că acolo îl găsește și cel care-l caută pe muzician, și cel care caută detalii despre viața privată a lui. Ce-i drept, Smiley este cam zgârcit cu viața privată, așa că fanii lui sunt mai degrabă la curent cu turneele, concertele și proiectele artistice personale sau ale casei de discuri pe care o conduce. Deși vânat intens, pe contul de Instagram al artistului și niciunde altundeva nu a publicat imagini cu el și iubita lui Gina Pistol.

Următoarele cinci locuri ale topului cu vedete din România cu cei mai mulți followeri pe Instagram sunt ocupate în ordine de:

NICOLE CHERRY (https://www.instagram.com/nicolecherry/) – 957 mii de followeri și 3.445 de postări

ADELINA PESTRIȚU ( https://www.instagram.com/adelina.pestritu/) – 839 mii de followeri și 7.353 de postări

ELENA GHEORGHE (https://www.instagram.com/elenagheorgheofficial/) – 734 mii de followeri și 5.687 de postări

ADELA POPESCU (https://www.instagram.com/adela_popescu/) – 619 mii de followeri și 5.328 de postări

MĂDĂLINA GHENEA ( https://www.instagram.com/officialmadalinaghenea/) – 615 mii de followeri și 3.157 de postări

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter