TOP 5 vedete care au lansat parfumuri

Publicat pe

Prima vedetă care a lansat un parfum a fost Elizabeth Taylor, în 1988. De atunci, tot mai multe actriţe şi cântăreţe celebre îi urmează exemplul. Jennifer Lopez, Sarah Jessica Parker, Katy Perry şi Lady Gaga sunt numai câteva dintre ele…

 

 colaj vedete parfum


 

Jennifer Lopez, locul întâi la vânzări

De peste 10 ani intrată în această industrie, J Lo a ajuns la performanţa de a face mai mulţi bani din parfumuri decât din muzică (a avut încasări de peste 50 de milioane de lire sterline). Ea a lansat până acum nu mai puţin de 18 parfumuri diferite, toate prin casa Coty, cea mai populară fiind gama Glow.

 

Famosos en anuncios comerciales. Jennifer Lopez anuncia su perfume Love and Glamour.

 

Sarah Jessica Parker, succes constant

Pe locul doi în ceea ce priveşte vânzările parfumurilor lansate de celebrităţi se situează vedeta din Sex and The City. Ea a lansat până acum două linii de parfum care se bucură de mare succes: Lovely (2005) şi Covet (2007), linii pe care le îmbogăţeşte constant cu noi miresme.

 

SARAH JESSICA PARKER EST VENUE PRESENTER SON PARFUM

 

Lady Gaga a lansat un parfum la fel de excentric ca ea

Vedeta cu cea mai excentrică şi controversată imagine nu putea rata ocazia de a face şi din lansarea parfumului său un show neconvenţional! Iată cum a apărut Lady Gaga anul trecut la lansarea din New York a parfumului său, Fame.

 

Lady Gaga Launches New 'Fame' Perfume

 

Lady Gaga nu a şocat pe nimeni atunci când a anunţat că parfumul său conţine note de… sânge şi spermă. Din partea ei, nici nu ne aşteptam la ceva banal precum liliac şi lăcrămioare! Oricum ar fi, parfumul lansat anul trecut s-a dovedit a fi un succes instant, reuşind să întreacă în scurt timp vânzările unor parfumuri deja consacrate, cum ar fi cele ale Madonnei sau Beyonce.

 

La cantante Lady Gaga muestra toda su sensualidad en el anuncio de su nueva fragancia

 

 

Katy Perry, parfum de inspiraţie felină

 

 

Katy Perry Arrives at the Launch of Her New Perfume Purr at Selfridges

 

Dragostea lui Katy Perry pentru pisici a fost sursa de inspiraţie pentru parfumul Purr, lansat de cântareaţă în noiembrie 2010. Ea a declarat că parfumul o reprezintă în totalitate  „Its basically me in a bottle')  şi că numele de Purr vine de la două cuvinte: perfume şi perfect. Designul sticlei este tot de inspiraţie… felină, aducând aminte de costumul celebrei Catwoman. Se pare că ideile lui Katy Perry au avut mare succes, pentru că parfumul Purr a facut un record de vânzări în primele săptămâni.

 

 

Katy Perry Launches Her Scent

 

Nou intrată în club: Shakira

Miercurea aceasta, la Paris, fanii cântăreţei columbiene Shakira s-au înghesuit să o vadă la lansarea a  două parfumuri, S by Shakira şi S by Shakira Eau Florale, care vor fi vândute în cadrul lanţului de magazine Sephora. Cele două parfumuri, foarte feminine, ne vorbesc despre despre o femeie puternică şi sensibilă, pozitivă şi plină de energie, spontană şi plină de senzualitate', a declarat cântăreaţa.

 

Présentation de la nouvelle fragrance de Shakira chez Sephora a Paris

 

Alte celebrităţi care s-au lansat în industria parfumurilor: Madonna, Britney Spears, Gwen Stefani, Paris Hilton, Beyonce.

 

 

Beyonce Launches 'Heat' At Macys!

Foto: Hepta

 

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă