Topul celor mai bine platite staruri de la BBC

Publicat pe

Chiar daca austeritatea a cuprins si Marea Britanie, starurile celui mai prestigios trust de presa continua sa faca bani. Vezi mai jos topul celor mai bine platite staruri de la BBC.

Jeremy Clarkson, prezentatorul emisiunii Top Gear, este in continuare cel mai bine platit star al BBC, cu venituri realizate de 3,5 milioane de lire sterline din aceasta activitate.

Pe locul secund al clasamentului citat de guardian.co.uk, se afla Graham Norton (gazda emisiunii Graham Norton Show), care castiga putin peste 2 milioane de lire sterline din comisioane de licenta si de la compania sa de productie So Television. Topul este completat de Gary Lineker (fost fotbalist britanic, prezentator sportiv la BBC), care primeste un comision de prezentator de aproximativ 2 milioane de lire pe an.

Mentiunea ii revine producatorului executiv al Top Gear, Andy Wilman, care detine o participatie de 20% la compania Bedder 6 si primeste dividente de 1,8 milioane de lire sterline. Wilman a primit si un comision de 60.000 de lire sterline pentru rolul avut in program.

Jeremy Clarkson, Tom Cruise si Cameron Diaz

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter