Tori Spelling si-a licitat colectia Beverly Hills 90210

Publicat pe

Tori Spelling si-a licitat colectia Beverly Hills 90210

Tori Spelling si-a licitat colectia Beverly Hills 90210

Fiica lui Aaron Spelling s-a hotarat sa se mute din casa spatioasa pe care o detinea in California. Fidela traditiei americane, Tori, caruia tatal sau, decedat in iunie, i-a lasat destui de putini bani, a organizat o licitatie in gradina casei, oferind diverse obiecte de mobilier, alaturi de colectia Beverly Hills 90210, serialul care a facut-o celebra. „Am organizat aceasta vanzare pentru ca gusturile mele s-au schimbat si doresc sa locuiesc in alta parte. (…) Pana acum, am colectionat foarte multe lucruri si ar fi timpul sa ma organizez, sa fac si eu curatenie', a declarat actrita, care s-a despartit cu tristete de obiectele ce-i aminteau de inceputul carierei.

Tori Spelling este insarcinata. Pe langa pregatirile in calitate de viitoare mamica, vedeta, alaturi de sotul ei, actorul Dean McDermott, e preocupata de achizitionarea unui domeniu pe care ar putea construi un motel unde s-ar putea continua un reality-show, la care au inceput sa lucreze, in colaborarea cu reteaua Oxygen.

Anca Macoviciuc.

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter