Tori Spelling şi Jason Priestley s-au iubit o vară. Cum a reacţionat actorul la auzul dezvăluirilor

Publicat pe

Invitată la Celebrity Lie Detector', Tori Spelling (42 de ani) a recunoscut că a avut relaţii cu doi dintre colegii săi din celebrul serial Beverly Hills 90210'.

 

beverly hills

 

Despre relaţia cu Brian Austin Green, toată lumea cunoştea amănunte, dar surpriza a fost să se afle că Tori a mai fost implicată şi într-o altă relaţie.

 

Ea a mărturisit că a avut o relaţie de o vară cu Jason Priestley, cel care îl interpreta pe Brandon Walsh. Despre povestea lor de iubire nimeni nu a ştiut nimic, nici măcar cei mai buni prieteni ai lor, cei doi întâlnindu-se în secret. Am reuşit să rămânem buni prieteni după această poveste', a mărturisit interpreta inocentei Donna Martin.

 

Aceasta a mai spus că s-a sărutat şi cu Luke Perry, care îl interpreta pe Dylan, dar relaţia nu a mers mai departe. S-a întâmplat chiar în ziua în care ea împlinea 18 ani.

 

Jason nu a fost incantat la auzul dezvaluirilor, refuzand să vorbească pe Twitter despre acest subiect si spunând că asta nu trebuie să privească pe nimeni.

 

Tori Spelling este astăzi căsătorită cu Dean McDermott, împreună cu care are 4 copii.

 

Foto: Northfoto

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter