Tori Spelling şi Jennie Garth – Au devenit “Mistery Girls”

Publicat pe

După ce au jucat împreună în serialul fenomen al anilor 90, Beverly Hills, 90210', actriţele Tori Spelling şi Jennie Garth au revenit pe micile ecrane în serialul poliţist de comedie Mistery Girls'.

 

spelling&garth1

 

 

Cele două încearcă sa rezolve o crimă pe parcursul celor 10 episoade, iar dacă serialul va avea succes vor exista noi serii.

 

Cele două prietene au fost surprinse împreună în timpul unei plimbări prin cartierul SoHo din New York.

 

În cei 14 ani care au trecut de la încheierea filmărilor la Beverly Hills', Tori s-a axat pe emisiunile de tip reality show, în timp ce Jennie a jucat in lungmetraje şi sitcom-uri.

 

spelling&garth2

 

 

Tori Spelling este mamă a patru copii, dar viaţa sa personală este destul de complicată, după ce a aflat ca soţul ei a înşelat-o. Reality show-ul True Tori' a dezvăluit întreaga dramă prin care a trecut actriţa.

 

 

Nici Jennie Garth nu are o viaţă personală simplă. În 2012 a divorţat de Peter Facinelli, cunoscut din serialul Amurg', împreună cu care are 3 fetiţe.

 

 

Foto: Hepta

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter