Toti cinci, un spectacol al companiei Dan Puric

Publicat pe

Regia: toti cinci
Scenografia: toti cinci
Coloana sonora: toti cinci
Costume: Wilhelmina Arz
Producator: Art & Events Management
Cu: Ana Pepine, Dana Paraschiv, Silviu Man, Paul Cimpoieru, Stefan Ruxanda

Pe 15 ianuarie, de la ora 19.30, compania de teatru Dan Puric prezinta la Sala Rapsodia „Toti cinci', o tragi-comedie fara cuvinte despre omul contemporan: visele, iubirile, sperantele sale traduse in dans, pantomima, teatru.

Toti cinci

Franturi de viata: privesti, primesti si iti construiesti propriul fir narativ. Concluzia iti apartine.

Separat, suntem : Ana Pepine, Dana Paraschiv, Stefan Ruxanda, Paul Cimpoieru si Silviu Man. Din punct de vedere social, cinci cetateni. Din punct de vedere politic, cinci voturi. Putem completa la nesfarsit: contribuabili, clienti, consumatori…

Impreuna, insa, dobandim numele cel mare: Compania Dan Puric. Fiindca dincolo de etichetele lipite de noi ca de valizele trecute prin multe vami, suntem o mana de tineri (ah! tineretul asta nu mai e ce-a fost…) care cred ca de pe scena, ca de pe munte, lumea si cerul se vad mai bine. Nimic mai mult decat niste ramurele zvapaiate din arborele pe care il ingrijeste de multi ani un actor care s-a incapatanat sa creada ca poate face sa creasca brazi pe stanci aride.

Pentru ca suntem inconjurati de prea multe aparente, am renuntat la decoruri. Pentru ca in jurul nostru sunt prea multe masti, aducem in fata voastra un teatru fara masca. Onest. Direct. Firesc. „Toti Cinci' va spunem despre nebunia lumii, despre bucuria ei, despre miracolele care ne inconjoara, dar pe langa care trecem cu totii, din viteza, in fiecare zi. Venim sa va vorbim, tacand, despre ceea ce nu se vede (decat cu ochiul… liber).

Pe 15 ianuarie „Toti cinci' va vom spune povestea dintotdeauna a omenirii, concentrata in cateva zeci de minute doldora de muzica si culori, cu sunetele frematatoare ale pasilor de step, cu misterul pantomimei, al dansului, al gestului spontan si efervescent. Cinci oameni. Ca cinci degete de la o mana. Nimic din ce-i uman nu va lipsi din poveste: umorul, fericirea, nedumerirea, tristetea, nostalgia, iertarea…
 

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter