Viața lui Dorian Popa de dinainte de a fi celebru! Ce făcea solistul înainte de LaLa Band

Publicat pe

Este unul dintre cei mai de succes bărbați din showbiz-ul de la noi. Are multe hit-uri, a devenit prezentator TV și este unul dintre cei mai urmăriți artiști pe Youtube și Instagram. Astăzi, la Interviurile VIVA!, emisiune difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 13.00, vă spunem totul despre viața neștiută a lui Dorian Popa. 

N-a fost mare mirarea atunci când s-a anunțat faptul că Dorian Popa a fost ales drept coprezentator al emisiunii Xtra Night Show, prezentată de Dan Capatos. Notorietatea lui Dorian a atins cote maxime, tânărul având un parcurs profesional ce l-ar face invidios pe oricare dintre colegii lui de breaslă. Cum este extrem de activ pe Internet, atât pe Youtube, cât și pe Instagram, cu siguranță că toți știți aproape totul despre viața lui. Motiv pentru care azi, la emisiunea Interviurile VIVA!, difuzată pe pagina de Facebook Revista VIVA!, începând cu ora 13.00, vă povestim totul despre viața lui de dinainte de celebritate. Cum era și ce făcea Dorian Popa în copilărie și în adolescență, cum de s-a înscris la castingul pentru filmul Pariu cu Viața? Aflați totul azi, la ora 13.00, pe pagina de Facebook Revista VIVA!

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter