Toyota Motor Europe recompensează Toyota Piteşti cu Premiul European pentru Satisfacţia Clientului

Publicat pe

Repetand succesul din 2012, Toyota Pitesti a primit si anul acesta cea mai inalta distinctie din partea producatorului Toyota: Premiul Ichiban pentru Satisfactia Clientului. Au fost premiati 42 de dealeri din 32 de tari europene. Ceremonia de decernare a premiilor a avut loc luna trecuta la Atena.

 

Toyota

Toyota Pitesti a fost recompensata si in 2013 pentru performantele exceptionale obtinute in cadrul programului Satisfactia Clientului, atat in zona de vanzari cat si in cea de post-vanzari . Premiul a fost decernat domnilor Tiberiu Breazu  – Actionar  Toyota Pitesti si Gheorghe Antonescu – Director Executiv Toyota Pitesti, de catre Didier Leroy, Presedinte & CEO al Toyota Motor Europe.

Calitatea a fost intodeauna in prim-plan pentru Toyota, facand parte din ADN-ul companiei. Confirmand principiul Customer First (Clientul pe primul loc), Toyota recompenseaza in fiecare an cei mai buni dealeri din Europa cu Premiul Ichiban pentru Satisfactia Clientilor.

Aflata la cea de a 7-a editie, competitia a numarat 2.300 de dealeri participanti la nivel European, dintre care au fost premiati 42 de dealeri din 32 de tari, ca recunoastere a performantei excelente in Satisfactia Clientilor atat in zona de vanzari cat si pentru post-vanzari.

Cei 2.300 de dealeri au fost evaluati printr-un proces continuu de monitorizare a performantelor, care face parte din standardele Toyota. Bazandu-se pe o serie de cerinte exigente, castigatorii au avut rezultate foarte bune, oferind o experienta deosebita clientilor.

Toyota este pe deplin angajata sa ofere produse si servicii de calitate superioara pentru a asigura satisfactia clientilor. Le multumesc castigatorilor Ichiban pentru ca sunt cei mai buni si pentru ca sunt un exemplu de urmat in ceea ce priveste satisfactia clientilor!' – a declarat Didier Leroy, Presedinte si CEO, Toyota Motor Europe.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter