(P) Toyota Yaris Hybrid, o masina pentru fete

Publicat pe

Daca toate masinile din lume ar fi Hibrid , atunci lumea ar fi mai curata, mai silentioasa si mai ales mai bine dispusa. Daca vrei o masina avangardista atat prin design-ul exclusivist, cat si prin declaratia implicita a atitudinii responsabile, alege performanta dinamica  fara compromis. Toyota Yaris Hybrid.

 

De ce o masina hibrid?

 

Alege o masina hibrid pentru toate avantajele si mai ales pentru cel mai redus consum de combustibil inregistrat in oras, in comparatie cu masinile conventionale, unde consumul cel mai mic se inregristreaza in afara localitatilor. Paradoxal, dar adevarat!

 

Cum este posibil?

 

La franarile dese cu care te confrunti in traficul din oras bateria Yarisului Hibrid se incarca. Un alt avantaj pe care il vei sesiza imediat este faptul ca Toyota Yaris Hybrid este o masina  foarte silentioasa, ruland in liniste deplina in modul electric.

 

 

De asemenea, poti fi linistita, masina ta nu polueaza orasul. La un motor de 100 CP, noul YarisHybrid este lider in clasa sa prin nivelul emisiilor de CO2 de doar 79 g/km.

 

Cu o manevrabilitate de exceptie, Toyota Yaris Hybrid  este cel mai accesibil hibrid de pe piata in acest moment, cu un pret special de lansare de la 15.955 Euro, cu TVA inclus.

 

Toyota Yaris Hibrid

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter