Tragedia din spatele unui zâmbet. Cine este Corina Petruț de la Exatlon?

Publicat pe

Este considerată cea mai frumoasă concurentă din acest sezon al celui mai popular reality show din România. În spatele zâmbetului cald și al ochilor abașstri se ascunde, însă, o dramă. Cine este Corina Petruț de la Exatlon, atleta cu un masterat în psihologie, care și-a atras foarte mulți fani?

Tragedia din spatele unui zâmbet. Cine este Corina Petruț de la Exatlon?Tragedia din spatele unui zâmbet. Cine este Corina Petruț de la Exatlon?

 

Corina are 21 de ani și este din Pitești. La numai trei ani, viața o supunea deja la o primă și grea încercare: moartea tatălui ei.

Deși era prea mică să și-l amintească, în sufletul ei a simțit mereu că lipsește ceva. Și, în primii ani ai adolescenței, a decis să aleagă psihologia c profesie, mânată de nevoia de a-i ascultă pe cei din jur, dar mai ales de a se cunoaște pe sine.

„Este visul ei de când era mică. Noi i-am spus că această profesie presupune o încărcătură emoțională foarte puternică, dar cred că de la mai puțin de 14 ani spunea că vrea să devină psiholog. Și o întrebăm de ce își dorește lucrul acest și ne spunea că îi place foarte mult să asculte oamenii și să vorbească cu ei, lucru care mă făcea să zâmbesc pentru că era un copil, nu îmi dădeam seama ce poate să înțeleagă ea din toate acestea. Corina este un copil foarte bun, foarte serios și a învățat singură, cu puterile ei. Și a terminat cu media aproape de 10”, povestește Diana Pătrașcu, mama razboinicei, despre momentul în care a înmugurit în sufletul fiicei sale dorința de a-i ajută pe ceilalți. Corina este masterandă în Psihologie Clinică, în cadrul Facultății de Psihologie.

Părinții Corinei s-au căsătorit și au avut o viață frumoasă împreună. Nimic nu avea să prevestească sfârșitul fulgerător care avea să marcheze viața atletei .

„A fost o tragedie pentru noi, dar am reușit să trecem peste această nenorocire cu ajutorul familiei, al prietenilor. Tatăl Corinei a avut din naștere o malformație congenitală, a fost tratat în copilărie, dar tratamentul a fost întrerupt de către medici când acesta avea vreo opt ani.  Când avea 22, 23 de ani a început să aibă stări de rău, îl duceau la urgențe. Acolo au depistat tot felul de probleme, dar nimic din ceea ce a fost cu adevărat. Îl investigau, îl trimiteau acasă, toate bune și frumoase și, la un moment dat, s-a întâmplat nenorocirea, la 2-3 ani de când au început să apară stările de rău”, își amintește mama razboinicei perioada pe când avea 22 de ani și s-a trezit singură cu un copil de crescut.

Mama Corinei s-a recăsătorit cu un om care a crescut-o pe fetiță ca pe propriul copi și a avut grijă să umple golul lăsat și să nu îi lipsească micuței nimic din ce îi putea oferi un tată.

„Relația mea cu tatăl meu vitreg este una foarte bună, ne înțelegem bine. E ceva care îmi lipsește, adică mă mai gândesc uneori la tatăl meu natural, e ceva normal și firesc”, povestea războinica înainte de a pleca în aventură vieții sale.

Unul dintre cei mai aprigi susținători ai razboinicei este chiar Cătălin Pătrașcu, cel care a crescut-o de la vârstă de 5 ani și care, acum, trăiește la intensitate maximă fiecare evoluție a fiicei sale adoptive.

„Au o relație foarte bună, tată și fiică în adevăratul sens al cuvântului. Soțul meu o iubește ca pe copilul lui. Trăiește intens ce se întâmplă la , este foarte emoționat, este cu totul acolo”,povestește mama Corinei .„Pe noi ne-a surprins plăcut cât de puternică este. Noi am crescut-o și am protejat-o cât am putut de mult. Acum ne-a demonstrat cu adevărat cine este și ce poate. Știam că este ambițioasă, serioasă și are autocontrol”, a mai spune femeia.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter