TRAGEDIE la Paris. O româncă și-a pierdut viața în timp ce făcea o fotografie pentru Instagram, chiar înainte să fie cerută în căsătorie

Publicat pe

Goana după popularitate pe rețelele de socializare a făcut încă o victimă. Andreea avea doar 23 de ani și a călătorit la Paris, împreună cu iubitul ei, pentru o vacanță romantică, care se voia finalizată cu o cerere în căsătorie. A vrut să imortalizeze momentul printr-o fotografie spectaculoasă, în zona Turnului Eiffel, dar a căzut în gol, de la zece metri.

 

„Paris, oraș blestemat! Mi-ai răpit tot ce aveam mai drag pe lumea asta .. TE VOI IUBI MEREU, ÎNGERUL MEU SCUMP ȘI DRAG!!!', a scris Andrei, iubitul Andreei, pe Facebook.

Pe 1 aprilie, Andreea şi iubitul ei se aflau pe platforma din faţa Palais de Chaillot, o zonă celebră din Paris de unde se vede foarte bine turnul Eiffel şi unde se pot face poze foarte romantice.

La un moment dat, în timp ce încerca să facă poza perfectă, Andreea s-a împiedicat şi a căzut în gol, de la o înălţime de aproximativ 10 metri.

Oamenii aflaţi în zona Palais de Chaillot au sunat disperaţi după ajutor, iar la faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a preluat-o pe tânăra româncă. Din nefericire, din cauza loviturilor foarte grave suferite în urma căzăturii, Andreea s-a stins din viaţă.

Duminică, sute de oameni au condus-o pe ultimul drum pe Andreea, în localitatea natală, Gilău, din judeţul Cluj. Ironia soartei, dar iubitul tinerei decedate este patronul unei companii ce se ocupă cu repatrierea și cu funeralii.

Fără coroane la înmormântare

Înainte de înmormântare, Andrei i-a anunțat pe prieteni să aducă multe flori colorate, dar nu coroane.

„Iulia iubea florile, florile colorate şi era o persoană veselă! De aceea, vă rog din suflet să nu aduceți coroane. Aduceți flori, multe flori și cât mai colorate. Cu siguranţă, Acolo Sus unde e ea, se va bucura văzând că facem așa cum și-ar fi dorit ea. NU AȘA TREBUIA SĂ FIE!. Va mulțumesc tuturor pentru susținere și pentru încurajare. Sunt convins că Iulia nu știa cât de mulți oameni o iubesc”, este mesajul publicat de iubitul fetei.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter