Transformari uluitoare: Cele mai nereusite operatii estetice ale vedetelor

Publicat pe

Timp trece, ridurile devin din ce in ce mai vizibile iar lumea showbiz-ului nu iarta nici cel mai mic defect. De aceea, vedetele si celebritatile apeleaza din ce in ce mai des la operatii esetice, in incercarea de a pacali timpul. Iata un clasament al celor mai nereusite operatii estetice ale vedetelor.

 

 

Axl Rose

 

Solistul legendarei trupe rock  Guns N’ Roses, Axl Rose, a apelat la chirurgia estetica pentru a pacali trecerea timpului. Din pacate, insa, operatia nu a fost una dintre cele mai reusite, implanturile de obraji si facelift-ul suferit atragand atentia asupra lui intr-un mod negativ.

 

 

Axel Rose

Foto: Youtube

Carla Bruni

Fosta prima doamna a Fratei, Carla Bruni, a fost si ea victima unei operatii de infrumusetare nereusita.  Carla a apelat la botox pentru a reduce ridurile de pe fata, insa, rezultatul a fost departe de cel asteptat.

 

Carla Brunis

Foto: Youtube

Daryl Hannah

Actrita Daryl Hannah a fost mereu o adepta a interventiilor chirurgicale de infrumusetare, insa, dupa ce a suferit o modificare a obrajilor si a buzelor, parerea sa s-a schimbat total.

 Daryl Hannah

 

Mickey Rourke

Actorul Mickey Rourke este unul dintre putinii barbati de la Hollywood care a acceptat o operatie estetica. Imediat dupa prima interventie suferita, acesta s-a convins ca nu a luat cea mai buna decizie.

 

Mickey Rourke

Fashion Icon-ul Donatella Versace

Look-ul Donatellei Versace a suferit cele mai multe transformari in ultimii 10 ani. De la tanara talentata cu par blond, astazi Donatella poate fi numita o victima a operatiilor estetice nereusite, fata ei avand doar de suferit in urma interventiilor.

 

Donatella Versaces

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter