Trei generatii: Cindy Crawford apare intr-o reclama alaturi de fiica si mama sa

Publicat pe

De trei ori vedete: Cindy Crawford apare impreuna cu fiica sa Kaya si mama sa – Jennifer, intr-o reclama la imbracaminte, relateaza Mediafax.

Se pare ca talentul de fotomodel este o mostenire de familie. Daca Cindy Crawford este o prezenta obisnuita publicului dupa decenii de activitate, iar micuta Kaya are deja experienta' campaniei Versace de la inceputul anului, prezenta mamei si, respectiv, bunicii Jennifer este inedita. Dar se descurca bine toate trei si, mai ales, sunt persuasive vorbind despre iubire intr-o campanie publicitara pentru imbracaminte.

Despre mama sa, Kaya (10) are numai cuvinte de lauda: „Este cea mai buna mama din lume. Este atat de draguta ÅŸi chiar petrec timp cu ea ÅŸi ne distram împreuna”.

La randul sau, Cindy (46) se mandreste de dragostea neconditionata a mamei ei: „Cand eram copil, faptul ca am avut parte de aÅŸa ceva mi-a dat putere pentru intreaga viata. Alegerile pe care le face in fiecare zi arata ce este bun in lume, ce este bun in viata ei ÅŸi ce e bun in oameni, in loc sa accentueze partile negative”.

Iata si clipul in care sunt protagoniste „fetele” Crawford.
 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter