Tripleţii Nicoletei Luciu au învăţat să cânte la pian

Publicat pe

Nicoleta Luciu a avut ieri o mareă când, sosită să îşi ia acasă, dupa program, tripleţii de la gradiniţa Rio, micuţii au întâmpinat-o cu cântece interpretate la pian.

 

 

Nicoleta Luciu tripleti

 

Kim, Kevin si Karoly au inceput deja sa ia primele ore de studiu al acestui instrument alaturi de profesoara Elida Tirnopan.

 

Copiii, in varsta de doi ani si jumatate, sunt atrasi de muzica si s-au acomodat destul de rapid cu clapele pianului. Au ajuns deja sa reproduca, cu sprijinul profesoarei lor, Cantecul Piticului' si Cantecul lui DO'.

 

Mi-au facut o surpriza extraordinara. M-au emotionat. ‘Mami, pian!, mi-au zis cand m-au vazut intrand in gradinita. Mi-au aratat cum au invatat ei sa cante. Se descurca bine. Invata pe zi ce trece. Iau o ora pe saptamana lectii la gradinita Rio. Cred ca este important ca in primii ani de viata copiii sa faca sport, sa invete macar o limba straina si sa cante la un instrument muzical.

 

Din fericire, la gradinita la care i-am inscris chiar asta fac. Invata limba engleza intensiv, pe langa romana si maghiara de acasa, merg la inot si invata pian.', a declarat Nicoleta.

 

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter