Trupa Sensor a facut show pentru Dacia

Publicat pe

Aseara, hangarele Romaero Baneasa au gazduit lansarea noilor modele Dacia – Logan, Sandero si Sandero Stepway. Cele trei modele au fost prezentate publicului, in premiera, in cadrul unui show multimedia conceput de trupa Sensor, care a imbinat muzica, percutia, dansul si proiectiile cu elemente industriale.

 

Show-ul s-a incheiat cu aparitia celor trei modele, care au coborat in mijlocul publicului in timpul unei coregrafii inspirate din doua elemente opuse – apa si foc. La eveniment au participat peste 1000 de oameni, printre care angajati ai companiei Dacia si Renault, jurnalisti si politicieni.

Sandero si Sandero Stepway pot fi comandate in Romania de la 1 octombrie, la preturi pornind de la 6.990 euro, respectiv 10.800 euro. Noul Logan vine  la opt ani de la aparitia primului model, devenit una dintre vedetele Dacia, iar noul Sandero apare la patru ani de la lansarea modelului.

 

Foto: Cristi Duminecioiu

dinpopor.ro
gsp.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Abonează-mă la newsletter Abonează-mă