Trupa Sistem spune adio scenei

Publicat pe

Dupa 12 ani de cariera, trupa Sistem a decis sa ia o pauza. Ultimul lor concert va avea loc pe 15 septembrie  la Sighisoara.

 

Trupa Sistem a fost infiintata in anul 2000 de cativa percutionisti, prieteni si colegi la Academia de Muzica„Gh Dima' din Cluj-Napoca. Dornici sa aduca ceva nou in percutia din Romania si, totodata, sa promoveze muzica de percutie catre masele largi de oameni, au pornit la drum cu vise multe si ambitie din belsug.

 

De-a lungul carierei sale, trupa a colaborat cu diferite soliste, pentru multe dintre ele functionand ca rampa de lansare in cariere solo de succes: Alexandra Ungureanu, Andreea Crepcia, Stela Anita sau Brigitta Balogh, dar si cu vedete consacrate precum Loredana, Andra si Grigore Lese. De asemenea, formatia a avut colaborari inedite cu trupe de prim rang din Romania: Phoenix, Voltaj si Proconsul.

 

Sistem

Zoli, Cici, Phlo, Robi si Nashu au tinut sa transmita cu aceasta ocazie un mesaj tuturor celor care au fost alaturi de Sistem in toti acesti ani:

 

Dupa 12 ani de prezenta neincetata pe scenele din Romania, formatia Sistem a decis sa ia o vacanta pe termen nelimitat.

Principalul motiv este lipsa de pauza in cei 12 ani de activitate. Am tot expirat si am uitat sa inspiram.
De asemenea, lipsa de motivatie din punct de vedere profesional, numarul limitat de locuri in care show-urile Sistem se pot desfasura in conditii optime si muzica difuzata in acest moment la radiourile comerciale ne fac sa credem ca o pauza este binevenita.

 

Anuntul vine in urma unei decizii luate de comun acord intre membrii trupei la inceputul anului 2012.

Multumim sincer si din suflet tuturor celor care au fost alaturi de noi in acest timp: artisti, tehniceni, impresari, case de discuri, organizatori de evenimente, presa si, nu in ultimul rand, fanilor formatiei Sistem.”

substantial.ro
Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter