Tudor Chirilă, cuvinte de laudă la adresa unui politician: „A mers drept în țara șmecherilor”

Publicat pe

Când vine vorba despre clasa politică românească, solistul trupei „Vama' crede că încă avem nevoie de oameni de calitate la care să ne raportăm.

Invitat la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții', cu Gojira, Tudor Chirilă a vorbit deschis despre cel mai bun om politic pe care l-a avut România, după revoluție, în viziunea sa: „Coposu. Pentru moștenirea pe care a lăsat-o. A mers drept în țara șmecherilor și a putut să-i înfrunte pe toți, iar noi avem nevoie de eroi, nu de Superman', a povestit artistul.

Celebrul cântăreț face referire la fostul premier Florin Cîțu care a postat, în septembrie, pe contul personal de Instagram, la Stories, un filmuleț din „Superman revine' (2006) și unde a înlocuit fața personajului principal cu a lui.

În ziua moțiunii de cenzură împotriva guvernului Cîțu, social democrații au adus în Parlament o machetă înfățișându-l pe Superman prăbușit cu capul în jos, fiind o aluzie la filmulețul postat de fostul premier pe rețeaua socială.

Artistul, despre dezinformările din pandemia de COVID-19

Celebrul artist a explicat la podcast că nu crede în teorii ale conspirației: „eu cred că autoritățile din România sunt atât de imbecile și de cretine încât nu sunt capabile de niciun plan, nici unul diabolic și nici unul pozitiv. Îți trebuie, în primul rând, inteligență și viziune strategică ca să transformi un moment pandemic într-unul care să-i constrângă pe oameni. Nu cred în teoria conspirației pentru că, pur și simplu, ăștia care ne conduc nu sunt în stare, nu pot să conspire la nimic', a povestit cântărețul.

Mai mult decât atât, Tudor Chirilă crede că fiecare dintre noi este vinovat, într-o oarecare măsură, pentru că a lăsat să acceadă la putere niște corupți și niște incompetenți: „instituțiile sunt pline de oameni care nu fac nimic, asta e o problemă foarte mare. Asta nu înseamnă că poporul român nu are resurse', a mai continuat solistul trupei „Vama'.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube.

Biografiile Vedetelor
Fii la curent cu tot ce se întâmplă cu vedetele tale favorite

Află totul despre vedetele din România, dar și despre celebritățile internaționale: biografii, carieră, filmografie, discografie si viață personală.

Revista VIVA!
Revista VIVA!
Newsletter